A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése
 

100% KRÓM MEGJELENÉS SZINTE BÁRMIRE. VIZES TECHNOLÓGIA. CHROME STYLE TECHNOLOGY

100 % KRÓM HATÁS. VÍZES TECHNOLÓGIA!

    100%-os króm hatás

A CHROME STYLE TERMÉKEK HELYES HASZNÁLATA ÉS LEÍRÁSA

CHROME STYLE TECHNOLOGY

Bonyolult tárgyak, amelyeket nehéz, vagy nem is lehet krómozni rendesen?

Ez már nem jelent problémát mert itt a CHROME STYLE vizes technológián alapuló vegyi anyag!

Fémre, fára, üvegre, kerámiára, porcelánra, műanyagra….

Chrome style technology

HAGYOMÁNYOS “KRÓM” MEGJELENÉSBEN, VAGY SZÍNESEN?

Chrome Style "krómozó" szett

Nálunk minden lehetséges!

A kémiai fémezés a speciális kémiai reagensek alkalmazása fém bevonat készítéséhez: “Chrome Style”.  A kémiai krómozásnál a végeredmény nem különbözik az ismert galvanikus krómozás megjelenésétől, ami drága eszközökkel jár és nagyon káros az egészségre és a környezetre. A kémiai metallizáció (Chrome Style technológia) technológiája sokkal egyszerűbb, olcsóbb és biztonságosabb!

Krómozott felni

A Chrome Style kémiája egyszerű, de ahhoz, hogy fényvisszaverő és tartós réteget kapjál, nagy odafigyelés szükséges és nagyon fontos az időzítés.

A Chrome Style vegyi anyag nem festék! Ez egy kémiai reakció, amely a felületen történik, amikor a vegyi anyagokat öntik vagy permetezik. Az első munkád valószínű, hogy nem lesz tökéletes. A "Króm" képesség a készség, a tapasztalat és a tudás kombinációja.

Tényleges befejezés után a Chrome Style rétegek megszólalásig hasonlítanak egy szuper fényes krómra!

A króm hatású felületet egy speciális nagy karcállóságú ipari lakkal védjük, így az elkészült tárgy maximálisan ellenáll az UV-sugárzásnak, a tárgy nem rozsdásodik, felülete polírozható lesz és tartóssága megeggyezik egy autó fényezésével.

króm felni
Molekuláris szinten fémpigmenttel egy elképesztő lefedettséget kap a tárgy felülete.
Sokféle felhasználási terület: Fa, fém, műanyag, üvegszál, stb…
Lenyűgöző! Ez látni kell és értékelni! 180 C-ig hőálló! 

Termék megtekintése

A CHROME STYLE TECHNOLÓGIA SZINTE BÁRMILYEN FELÜLETEN…

A Chrome Style használható minden olyan felületen, amely festhető vagy lakkozható. 

Sokszor szoktuk "hangoztatni", miszerint bármilyen felületet króm megjelenéssé tudunk változtatni, amit nem, annak egy megfelelő alapot hozunk létre.

Sikeresen átfestettünk már fa tárgyat, üveget, műanyagot, szénszál terméket, 3d-s nyomatot is. Mivel a termék rendkívül jól működik, ezért szinte bármilyen tárgy átalakítható króm megjelenésre.

A bevonatrendszer tökéletesen tükröződik szinte minden terméken, így valódi fém bevonat látható végeredményként. Valódi fém réteg helyezkedik el a felületen, hogy verhetetlen króm kivitelt alkosson.

A gyakorlatot a tanulási és gyakorlási folyamatban szerezheted meg!  Gyakorolni, gyakorolni és megérteni, hogy mit miért csinálsz. És mindezt tedd nagyon óvatosan, figyelj a környezetvédelmi utasításokra és a munkavédelmi felszerelések helyes használatára. Ennek a technológiának való megfeleléshez átgondolt hozzáállás, a folyamat tisztasága, pontossága és türelme szükséges. Kezdjél gyakorolni üvegen, amíg meg nem találod a megoldásokat és hibák nélküli termék megfelelő használatát.

 

● sokkal tartósabb, mint az eddig ismert króm színt utánzó festék spray-k.
● vissza adja ugyanazt ragyogó fényt, mint a krómozás
● Használható bármilyen méreten
● Kapható különféle színező anyagok
● Jelentős idő- és költségmegtakarítás
● Környezeti hatás tűrő (+180 C )
● Nem igényel veszélyes sav fürdőt mint a hagyományos króm technológia 

 

Maga a fémezési folyamat több szakaszból áll:

1. Alap készítése (amennyiben szükség van rá).

2. Az “AK”, “CH1”, “CH2”, “Twin”, “Stab” készítmények alkalmazása az előkészített felületre.

Ezt követően a felület védő  borítása az álltalunk forgalmazott speciális lakkal. Ily módon egy stabil bevonatot kapunk, bármilyen színárnyalatot választunk, és nincsenek korlátozások a bevonandó alkatrészek méretében.

A CHROME STYLE ELJÁRÁS

Egy forradalmian új “krómozási” vizes bázisú rendszer biztosítja a tartós bevonatot amely valódi ezüst króm fém hatást, vagy színes króm hatást nyújtanak.
A Chrome Style technológia nagyszerűsége abban rejlik, hogy nem lesz súlyos környezet szennyezés az elfolyt szennyvíz, párolgó mérges gázok következtében, ellenben a hagyományos galvanizáló technológiánál ahol sajnos ez megoldhatatlan. Chrome Style technológia alkalmazás lassacskán felváltja a már szokványos galvanizáló technológiát, amely nagy mennyiségű hibás termelési ráta kialakulása miatt egy roppant drága eljárás lett mára.

Chrome Style technology

A Chrome technológia (CHROME STYLE) egy hihetetlen, megjelenésben teljesen megegyező alternatívája a hagyományos krómozásnak. 

Érdekel a Chrome Style technológia? 

Legyél Te is Partnerünk

Legyél Partnerünk

 • Beltéri bútorok, Fürdők, mosogató és WC, székek és asztalok
 • Belsőtéri termékek – hangszerek
 • Padló és falburkolatok
 • Belső Dekorációs tárgyak
 • Kültéri használatra pl; szobrok
 • Gépjármű: könnyűfém felni, keréktárcsa, visszapillantó tükör burkolat, stb.
 • Gépjárművek lámpáinak fényvisszaverő rétegeinek(foncsor) felújítása

restaurálás Jawa motor

MIÉRT A CHROME STYLE ÉS MIÉRT NEM EGY HAGYOMÁNYOS KRÓMOZÁS?

Úgy dönt, hogy a hagyományos krómozást választja? El kell küldenie a krómozandó tárgyat egy krómozással foglalkozó cégnek. A krómozás erősen szabályozott a törvény által, mert a mérgező vegyi anyagok, savak keletkeznek a krómozási technológia alkalmazásánál. A krómozás speciális lépéseket igényel jogilag, hogy a keletkezett hulladékot kidobja, és ez nagyon káros a környezetre.

Krómozás nem olyan jó lehetőség, mert sok idő és a költséget jelent manapság. Mivel el kell küldeni a tárgyat, legalább 1 héttel növeli a projekt befejezésének idejét. És sokkal drágább végül, mint a Chrome Style technológia. Továbbá a hagyományos krómozással nem lehet sok különböző felületű és anyagú tárgyakat krómozni, ezért korlátozott a felhasználási lehetősége és korlátokba ütközhet a méret is.

A bevonat minősége nem függ attól, hogy egy kézi permetezővel, vagy egy levegős szórópisztollyal, esetleg egy csomó nyomásmérővel, izzókkal és “kerekes lábakkal”. ellátott berendezéssel történik-e a Chrome Style anyag felvitele. 

Csupán a technológia megtanulása és a minőségi alapanyagok használatán múlik minden.

Próbababa-krómozása

MIÉRT HASZNÁLJON CHROME STYLE TERMÉKET?

A CHROME STYLE lényegesen olcsóbb mint a hagyományos krómozás, miközben továbbra is ugyanazt a kiváló minőségű kidolgozást és ragyogást biztosítja.  Chrome Style permetet lehet használni szinte bármire: üveg, fa, műanyag, fém stb. Ennek alkalmazása kevesebb lépést igényel és az is könnyen megoldható. A kész projekt vastagabb bevonatú lesz, ellenáll a karcolásoknak és a környezeti kockázatoknak. Ja. A méret sem korlátozott, így sokkal rugalmasabban tud előállítani. A megfelelően betartott használati utasítások mellett gyorsan el lehet sajátítani a Chrome Style technológia alkalmazását, melyhez minden segítséget megadunk. Színezhetősége egy teljesen új dimenzíóra emeli a króm hatásának megjelenését. Szinte bármilyen tárgyat króm hatásúra készíthet percek alatt.

színes króm motortank

HAGYOMÁNYOS GALVANIZÁLÁS VS. CHROME STYLE TECHNOLOGY

Összehasonlítás  Hagyományos galvanizálás Chrome Style    
Környezetvédelem Mentesítése a három hulladéknak: szennyvíz, gáz és a maradékot tartalmazó nehézfém Nincs gáz, nincs nehézfém
Berendezések beruházási költségei Több millió Ft beruházás költség a galvanizáló berendezések együttesen, amely nem tartalmazza a víztisztító berendezéseket A Chrome Style bevonat technológia beruházási költsége elenyésző a hagyományos krómozással szemben
Gyártási költség Változó. Ezüst nitrát világpiaci árától függ, de mindig alacsonyabb mindig mint a hagyományos krómozás
Színválaszték Króm, nikkel vagy arany színű változatos színek
Kémiai újrafeldolgozás nem Igen
Anyag alkalmazás Fém, ABS Mindenféle anyag
Méret és alak korlátozás korlátozott Nem korlátozott
Kis terület, vagy színes keverés Nem elérhető Igen
Elő feldolgozó alkalmazás(Pl alkalmazni vezető rétegek) szükséges

 

nem szükséges

 

Mi a fő oka a tükörhibáknak a fémesítés során?

Sárgulás

Több ok is lehet. A a sárgulás a vegyi anyagok nem egységes alkalmazása miatt következik be Twin, CH1-CH2 vegyületek nem megfelelően egységesen érkeznek a felületre). Az aktiválást nem végeztük el megfelelően - az AK alkalmazása után permetezett desztillált víz nem egyenletes vagy nem elég sokáig történik (2-3 perc), ez a leggyakoribb hiba. Sokszor kezdtem, amíg megtanultam, hogyan kell megfelelően előkészíteni a felületet.

Foltos-"tejes, "sáros" végeredmény

A "Sáros" és könnyen törölhető felület annak a ténynek köszönhető, hogy a fémezés folyamata a levegőben a felület megközelítése elött történt, és nem a felületen. Vagyis a fém csak a felszínre esik. Figyelmet kell erre fordítani!!

A hibák nem csak megtörténnek, gyakorolni kell, meg kell értened, mit csinálsz, és nagyon óvatosan csináld. Kezdj gyakorolni üvegen, amíg meg nem kapod a tökéletes felületet.

Működési elmélet

HOL LEHET ALKALMAZNI A CHROME STYLE TECHNIKÁT?

Chrome STYLE-t szinte bárhol lehet használni. Felviheti alufelni kerekekre, lökhárítóra, berendezésekre a járműveknél, egész autón, (olyan államokban, ahol ez legális). Autóipari vállalkozásokban, Művészek, szobrászok, keramikusok, felületkezelők, stb. Használhatja a chrome-t pl; szemüveg kereten, vagy szinte bármilyen felületen. A felhasználási terület nagyon tág.

MIÉRT HASZNÁLJON CHROME STYLE TECHNOLÓGIÁT?

Röviden. Ez jobb a környezetnek, annak ellenére, hogy azonos megjelenést nyújt, költséghatékonyabb és olcsóbb mint a hagyományos krómozás. Lehet alkalmazni a helyszínen, olcsóbb és sokkal sokoldalúbb. 

ELŐNYÖK

MIÉRT PONT A CHROME STYLE TECHNOLÓGIA?

Kiváló tapadás

Az általunk kínált alapréteg és fedőlakk alkalmazásakor a tapadás kiválló!

Folyamatos támogatás

Meggyőződésünk, hogy a maximális támogatást minden vásárlónknak meg kell adni.

Hosszú és stabil tárolásra kifejlesztett vegyi anyagok

Chrome Style vegyszerek tartósak. 5 év!

Képzés

Betanítást biztosítunk partnereinknek.

 

EGÉSZSÉGÜGYI KOCKÁZATOK!

KÉMIAI SZEREPLÉSE A RÁKKELTŐ ILLETVE POTENCIÁLIS RÁKKELTŐ ANYAGOK KÖZÖTT

(Nemzeti Toxikológiai Program): Nem
I.ARC Monográfia: Nincs
OSHA: Nem

Alapvető biztonsági szabályok:

 • Tartsd tisztán a munkaterületet.

 • Szánj időt arra, hogy figyelj és módszeresen dolgozz.

 • Tárold az összes vegyi anyagot hűvös, biztonságos helyen, távol a gyermekektől, háziállatoktól és más kíváncsi látogatóktól.

 

VÉSZ ÉS ELSŐSEGÉLY ELJÁRÁSOK

Lenyelés:  Igyon sós vizet vagy tejet, majd hánytatni kell.  Orális úton erősen mérgező. Azonnal orvoshoz kell fordulni.

Belégzés: (Maszk használata kötelező) Friss levegőre kell vinni. Ha a légzés leállt, vagy nehéz, mesterséges lélegeztetést vagy oxigént kell adni ha szükséges. Orvoshoz kell fordulni.

Bőr: Azonnal öblítse le a bőrt bő vízzel, legalább 15 percig.  A szennyezett ruházatot távolítsuk el.  Repedéseken keresztül a bőrbe jutott anyagra nincs ismert módszer, amellyel az ezüst felületet a bőrön meg lehet szüntetni. A pigmentet állandóan kezelje.

Szemmel való érintkezés: Azonnal öblítsük le bő vízzel legalább 15 percig.

Európai engedéllyel rendelkező termék!
A 453/2010 EK, a 1907/2006 EK (REACH) és a 1272/2008 EK rendeletek (CLP-GHS) szerint.  

 

BEVONÁSÁRA HASZNÁLT HÁROM RÉTEG

1. Primer (alapréteg)

fekete alap akril festék
Kétkomponensű extra magas fényű (ami nagyon fontos) bevonat hogy létre hozhassunk egy sima felületű réteget, ami kémiailag reagálni tud a közbenső réteggel.

Megfelelő alap elkészítéséhez használd az általunk kínált alap-ot. 
Figyelem!  Amennyiben az alap szórópisztollyal való fújása után políroznád a felületet (pl; szemetes lett), abban az esetben vásárold meg webáruházunkban az 1 lépcsős polírozó anyagot.
Miért?
Két féle polírozó anyagot különböztetünk meg:
1. Kémiai úton történő több lépcsős polírozó termékek.
2. Mechanikus úton történő 1 lépcsős polírozó anyag.
A vegyi anyagainknál fontos, hogy ne "mérgezzük" a felületünket, ezért az 1 lépcsős polírozás a megoldás! 

2. A közbenső réteg

vizes technológia
alkalmazása – egy többlépcsős folyamat.
a;) Homogenizáló (AK)
b;) Öblítés desztillált, vagy ioncserélt vizzel
c;) a bevonat (CH1-CH2, Twin, majd a végén Stab vegyi anyag alkalmazása)
d;) Öblítés desztillált, vagy ioncserélt vizzel

e;)  cseppmentesítés és szárítás sűrített levegővel (esetleg hajszárítóval).

3. A felső réteg 

Speciális lakk
A felső réteg eltérő színű lehet, attól függően mi a kívánság.

Az általunk forgalmazott fedőréteg (lakk) alkalmazása.

Króm színező festékek
A Chrome Style bevonatrendszer megfelelő hatásossága és az általa biztosítható védelem időtartama szempontjából a felület előkészítésnek jelentős és meghatározó szerepe van.

A felület előkészítés az a tisztítási művelet vagy műveletsor, amellyel a  szennyeződéseket eltávolítják azért, hogy a tárgyat alkalmassá tegyék a Chrome Style anyag felviteléhez.

A felület-előkészítés fő műveletei a megfelelő szilikon mentesítés és tisztítás.

Tehát az alapfelület előkezelése nagyon fontos, mivel ezzel a lépéssel fogjuk szó szerint megalapozni a végső eredményt.  Az itt vétett hibák, figyelmetlenségek, vagy éppen könnyelműségek sok későbbi problémát is okozhatnak.

Amennyiben a felületünk (bevonandó tárgy) nem üveg, kerámia, vagy sima felületű műanyag, abban az esetben az oldalunkon kapható speciális lakkal kell bevonni a felületet. Nagyon fontos a megfelelő alap kialakítása, hiszen a végeredmény ezen múlik. Felületünket teljesen tükör simává kell készítenünk, hiszen amennyiben narancsos, vagy rücskös, abban az esetben a króm megjelenés nem lesz tükrös, csupán ezüstös színt fogunk kapni. Ne sajnáljuk a belefektetett energiát és időt a felületünk előkészítésére. Sokan kérdezték tőlünk, hogy “egyszerű a “króm” elkészítése? Erre csak azt szoktuk válaszolni, hogy IGEN! Hiszen a képen látható felni krómozása kb; 2 perc….de a megfelelő alap elkészítése már sokkal több időt vesz igénybe. Tehát összességében a munka 90%-át a megfelelő alap elkészítése teszi ki.

Amennyiben szeretnéd megismerni a fényezési technológiát, klikkelj ide>>>>

AMIT TUDNOD KELL, MIELŐTT ELKEZDED!

1. Mindig viselj gumikesztyűt és maszkot a gyártás során.

2. TESZTELJÜNK! Egy kis mintát próbáljunk ki a komplikációk elkerülése érdekében.

3. Tartsuk a koncentrált vegyszereket sötét, hűvös helyen, a kikevert vegyszereket pedig mint a "krómozandó" tárgyat +20 C Fok feletti hőmérsékleten. Fontos, hogy +20 C fok alatt ne kezdjük el a munkát.

AMENNYIBEN FESTÉKSZÓRÓVAL HASZNÁLOD:

Tápegység típusa nyomás
Nyomás (bar / psi) Optimális üzemi 4/58
Minta (cm) 40
levegő fogyasztás 8-12cfm
Fúvóka méret (mm) 1.3-1.6-1.8-2.0-2.2
levegő bemenet 1/4 (BSP / NPT / NPS)

A CHROME STYLE “KRÓM” BEVONAT BÁRMILYEN FELÜLETEN NÉGY SZAKASZBÓL ÁLL:

1. lépés:  bázis réteg alkalmazása és szárítása.
2. lépés:  Permetezés: (AK). 
3. lépés:  Bevonás és szárítás.( CH1-CH2, Twin, Stab)
4. lépés:  Felső réteg alkalmazása és szárítása, majd a kívánt szín.

Mióta Világ a Világ, az emberek az élet minden területén szeretik a fényes, csillogó króm megjelenést.  Sajnos, a hagyományos krómozás manapság már nagyon drága. A Chrome Style technology által forgalmazott Chrome Style vegyi anyag megoldja ezeket a problémákat.

Chrome Style technológia igen sokoldalú. Ezt fel lehet használni szinte bármilyen tárgyra és jól tapad a legtöbb felülethez. Különböző színek is kaphatóak. A Chrome Style technológiát alkalmazhatják egy egyszerű pumpás permetezővel és nem igényli a toxikus savas fürdőt, mint a hagyományos krómozásnál.

GYAKORI ALKALMAZÁSOK:

 • Művészek
 • Autó felszerelési üzletek
 • Tervezők
 • Hobbi felhasználók
 • Gyártók
 • Motorkerékpár-üzletek
 • Keramikusok
 • Üveg ipar

(SZINTE) MINDENRE!

 • Kerámia
 • Porcelán
 • Üveg
 • Fém
 • Műanyag
 • Faipari

Termék

OKOK, HOGY MIÉRT A CHROME STYLE TECHNOLÓGIA A KIVÁLÓ VÁLASZTÁS A HAGYOMÁNYOS KRÓMOZÁSSAL SZEMBEN:


● vissza adja ugyanazt ragyogó fényt, mint a hagyományos galván krómozás
● Nincsenek méret korlátozások
● kapható különféle színárnyalatok, amivel lehet színezni a “króm” felületet
● Jelentős idő- és költségmegtakarítás
● környezeti hatás tűrő (-50-től +180 C-ig )
● nem igényel veszélyes sav fürdőt mint a hagyományos króm technológia

Ez nem króm. Ellenben ez egy sokkal olcsóbb vizes technológia. Egy hagyományos króm festék elhalványul és lehámlik, soha nem fogja visszaadni azt a hatást amit a Chrome Style technológia. A chrome Style technológia nagyon tartós, hiszen 2K ipari lakkal védjük a felületet. 

MI A KÜLÖNBSÉG EGY CHROME STYLE ÉS HAGYOMÁNYOS METÁL FESTÉK KÖZÖTT?

A Chrome Style nem festék. A Chrome Style elhelyez egy fém ezüst nitrát réteget a tárgy felületén. Éppen ezért úgy néz ki a megszólalásig, mintha a termék krómozott lenne. A Chrome Style fényvisszaverő és ragyog mint egy tükör. Sokkal tartósabb mint a festék és nem fakul meg az idő múlásával.

A CHROME  ÁRAMVEZETŐ?

Igen, a Chrome borítás valódi fémből készül, így elméletileg vezeti az elektromosságot, mint minden fém. Azonban a Chrome Style célja dekoráció. Ez nem helyettesíti a galvanizálást és nem nyújtunk semmilyen segítséget ebben a témában.

MILYEN ESZKÖZÖKRE VAN SZÜKSÉG?

A bázishoz és a fedőbevonatok felvitelére a hagyományos festési berendezéseket érdemes használni, beleértve: tiszta és pormentes szoba, HVLP festékszóró pisztoly), egy kompresszort. Az Ön biztonsága érdekében, viseljen védőruházatot, beleértve a gázálarcot és kesztyűt, valamennyi fázisában a Chrome Style eljárás során.

FONTOS:

A Chrome Style kémia technológia nagyon érzékeny a kereszt-szennyeződésre. A kereszt szennyezés elkerülése érdekében fontos, hogy jelölje meg az összes üveget és mérőcsészéket, milyen vegyi anyagot tart benne és mindig ugyanazt használja. Minden csészét és a palackot csak arra az egyre használja. Öblítsük ki minden csészét és a palackot desztillált vízzel használat után.

Csak annyi anyagot keverjünk ki a permetezőben, ami az aznapi munkához kell. Csövezést is kell öblíteni desztillált vízzel(amennyiben szórópisztollyal végzi a munkát) a munka végén minden nap(a teljes rendszert át kell mosni).

Megmaradt vegyi anyagra ne öntsünk újkeverést!

A krómozás több egymást követő lépéseket rejt. Nem veszélyes kémiai reakció (termék nem szerepel a rákkeltő listákon, nem tartalmaz nehézfémeket).
Megvalósítható bármilyen típusú felületen, ha az alapot megfelelően előkészítettük (tisztítás, zsírtalanítás, csiszolás, ha szükséges).

A MEGFELELŐ ALAP:

Annak biztosítására érdekében, hogy az "krómozás" reakció hatékony legyen, a körülményeknek a következő irányelvek dominálnak:> 20°C legyen a hőmérséklet a környezeti levegőnek a műhelyben, a keverék hőmérséklete (víz + vegyi termék) és a “krómozni” kívánt tárgy hőmérséklete.

Ha a hőmérséklet 15°C alatti, a reakció jelentősen lelassul és nem fogja megadni a kívánt eredményt. Minél magasabb a hőmérséklet, annál kielégítőbb lesz a végeredmény, továbbá a felhasznált anyag mennyisége is drasztikusan csökkenni fog.

– Az eszközöknek tökéletesen tisztának kell lennie. Ne használjon egy flakont a különböző folyadékoknak.
– Készítsük előre össze az összes terméket: Különböző fázisokat kell elvégezni egymás után lépésről lépésre, megszakítás nélkül, pontosan betartva minden fázist.
– Ne legyen túl sok folyadék a permetező tartályban. Minél több folyadék van jelen a tartályban, annál kisebb erővel lehet permetezni.

– Viseljen védőszemüveget minden lépésnél, és vigyázzon, hogy a szembe véletlenül se kerüljön a permetezéskor a vegyszer.

– Alapozás és a végső fedőréteg felvitele fülkében, vagy egy jól szellőző helyen, esetleg vagy a szabadban történjen.

Tényleges befejezés után a réteg megszólalásig hasonlít egy szuper fényes krómra!
Molekuláris szinten fém pigmenttel egy elképesztő lefedettséget kap.
Sokféle felhasználás: Fa, fém, műanyag, üvegszál, stb…
Lenyűgöző! Ez látni kell és értékelni! 180 C-ig hőálló!

Kapcsolat

Krómozási eljárás – Hibák-megoldások

Rendellenes probléma

Ok

Megoldás

A krómfelület nem fényes, vagy foltos, illetve szennyezett.

Az alap réteg nem elég tiszta, túlságosan poros.

Tisztítsa meg alaposan az alapot, vagy vigye fel újra az alapréteget.

Krómozás után fehér ködök jelennek meg.

1/  Az AK hatóanyag lejárt.

2/ Az alap nem elég száraz.

3/  A beltéri levegő hőmérséklete vagy a vegyszerhőmérséklet túl alacsony.

4/  Túl sok AK hatóanyagot permetezett.

5/  Az AK hatóanyag nem kellően öblítette le.

1/  Használjon friss AK hatóanyagot.

2/  Teljesen szárítsa ki az alap réteget.

3/  Emelje a szoba vagy a vegyszer hőmérsékletét.

4/Hordja fel egyenletesen a AK hatóanyagot.

5/ Tisztítsa le alaposan a AK hatóanyagot.

A lakk felhordása után a króm tükörfelület ködös.

1/  A szoba páratartalma túl magas.

2/  Túl rövid szárítási idő.

1/  Állítsa be a szoba páratartalmát 50-60% közé

2/  Növelje meg a szárítási időt.

A krómozás után a színek kékesek vagy sárgásak.

1/  CH+Twin hatóanyag túl használat.      

2/ A kétfejű szórófej nem egyenletesen permetez.

1/  Csökkentse a Ch1-Ch2+Twin mennyiségét.

2/  Állítsa be a kettős pisztolyfejet.

A krómozás után a tapadási teszt a króm leválását mutatja.

1/  Nem megfelelő alapot választott.

2/  Túl sokáig szárította az alapot.

1/  Használja a megfelelő alapot.

2/  Csökkentse a szárítási időt.

A krómozás után a felület matt és nem-fémes.

1/ Az alap nem elég száraz.

2/  A felületi bevonat túl magas hőmérsékleten száradt.

1/  Növelje az alap szárítási idejét.

2/  Csökkentse a felületi alap hőmérsékletét.

A krómozás után fekete vagy fehér foltok jelennek meg.

1. Némi olaj került a levegőbe.

1. Alkalmazzon olaj és vízleválasztó szűrőt.

A krómozás után valamely homorú részen feketeség jelenik meg, különösen a POLY elemeken.

1/ Az alapot nem egyenletesen hordta fel.

2/A krómréteget nem egyenletesen hordta fel.

1/ Amikor az alap lakkot hordja fel, először a homorú részeket permetezze, majd egyenletesen az elemet.

2/ Amikor a "króm" réteget felhordja, először a homorú részeket permetezze, majd egyenletesen az elemet

A felületi alapozás után, ha a tükörsima krómréteg repedéseket mutat, a tükör rossz hatást eredményez.

1/  Az alap nem teljesen száraz.

2/  Az alap nem kompatibilis a felületi alapozóval.

1/Győződjön meg arról, hogy az alap lakk teljesen száraz.

2/Használjon megfelelő higítót és keményítő keveréket.

Felelősség
A Chrome Style technology által forgalmazott termékek nem szakszerű használatából eredő károkért felelősséget nem vállalunk. Ez érvényes harmadik félnek történő továbbértékesítés esetén is.

KÖZÖSSÉGI OLDALAINK

Facebook Chromestylehungary Chromestylehungary Google+ Instagram Chromestylehungary Twitter Chromestylehungary Youtube Chromestylehungary

Webáruház készítés