Elérhetőségünk: info@chromestylehungary.com

100% KRÓM MEGJELENÉS SZINTE BÁRMIRE. VIZES TECHNOLÓGIA. CHROME STYLE TECHNOLOGY

100 % Króm hatás, vizes technológia

    Chrome Style technology

A Chrome Style termékek helyes használata és leírása

Bonyolult tárgyak, amelyeket nehéz, vagy nem is lehet krómozni rendesen? Ez már nem jelent problémát mert itt a CHROME STYLE TECHNOLOGY vizes technológián alapuló vegyi anyag! Fémre, fára, üvegre, kerámiára, porcelánra, műanyagra….

króm hatás

Hagyományos “króm” megjelenésben, vagy színesben?

Chrome Style technology

Nálunk minden lehetséges! A kémiai metallizáció eredménye nem különbözik a galvanikus krómozás néven ismert megjelenéstől, de jelentős különbségek vannak a technológiai folyamatban. 

A kémiai "krómozás" nem igényel drága felszerelést! Pozitívumként sorolható fel továbbá a szélesebb körű használat lehetősége, mert ellentétben a galván krómmal, nem csak fém felületeken, hanem műanyagokon, üvegeken és kerámiákon is használható. 

Krómozott alma

Mi a Chrome Style Technológia?

Kémiai fémezés speciális kémiai reagensek alkalmazása fém bevonat készítéséhez: “Chrome Style”.  A kémiai krómozásnál a végeredmény nem különbözik az ismert galvanikus krómozás megjelenésétől, ami drága eszközökkel jár, nagyon káros az egészségre és a környezetre. A kémiai metallizáció (Chrome Style technológia) technológiája sokkal egyszerűbb, olcsóbb és biztonságosabb!

Kridx. Kreatív alapanyagok

A fokozott környezettudatosság kulcsfontosságú a víztartalmú felületkezelési anyagok gyors alkalmazásában. A Chrome Style technology az első naptól kezdve szerepet játszott ebben a gyors tempójú fejlesztésben: mi vagyunk az első olyan Magyarországon tevékenykedő vállalkozás, amely úttörő szerepet tölt be a vizes "krómozás"-os rendszer létrejöttében a Magyar és az Európai piacon. 

Az egyik büszkeségünk, amelyet a Chrome Style technológiával készítettek és 1. helyezett lett Harley-Davidson St. Pölten.

1 helyezet ausztriában
Magas és tapasztalt vegyész csapatunk továbbá a felületkezeléssel foglalkozó "külsős" technikusaink (különösen a vizes technológia területén) biztosítják, hogy mindig minőségi alapanyogokkal láthassuk el vásárlóinkat.

Rengeteg referenciával rendelkezünk, továbbá büszkék vagyunk egy MJSZ sajtótájékoztatón debütált arany színű Chrome Style technológiával készült jégkorong sisakok-fejvédőkre is.

mjsz sisakok

Fotó: Mudra László – MJSZmjsz

 

A "Krómozás" Chrome Style technológia a képesség, a készség, a tapasztalat és a tudás kombinációja.

Kridx. Kreatív alapanyagok

A Chrome technológián alapuló CHROME STYLE TECHNOLÓGIA vegyi anyagok (100% króm hatás) és a Compromise oldószeres termék ( 90% króm hatás) egy félelmetes alternatívája a hagyományos krómozásnak. 

Gyártója vagyunk a Chrome Style technológiához szükséges alapanyagoknak és vállaljuk a technikai gyártás folyamatának közvetítését Partnereink felé és a technológia betanítását. A Chrome Style termékek reményeink szerint lassacskán felváltják a szokványos galvanizáló technológiát, amely a nagy mennyiségű hibás termelési rátának kialakulása miatt mára már egy roppant drága technológiának számít. A Chrome Style technológia kémiája mind a két termékünknél egyszerű, de ahhoz, hogy fényvisszaverő és tartós réteget kapj, nagy odafigyelés szükséges és nagyon fontos az időzítés.  A Chrome Style technológiák alkalmazása ténylegesen egyszerű a használati utasítások betartása mellett! A "krómozás" folyamat biztosítja a tartós bevonatot amely valódi “króm” hatást nyújt. Lényegesebben olcsóbban és rövidebb idő alatt kivitelezhető egy tárgy “króm” megjelenésbe öltöztetése. A Chrome Style anyagok széles felhasználási lehetőségei miatt kiváló alternatívája a hagyomásos krómozásnak. A Chrome Style anyagokat szinte bármire fel lehet vinni, pl: üveg, fa, műanyag, fém, kerámia stb.  Különböző színekkel lehet még különlegesebbé tenni a bevont tárgyakat. Elküszülést követően a felületének keménysége és tartóssága az autó fényezésével egyenértékű, hiszen a felületet minden esetben ipari lakkal védjük.

A Chrome Style technológiához szükséges alapanyagokat gyártja és forgalmazza kizárólag a Chrome Style Technology. Ez az első olyan magyarországi vállalkozás, mely létrehozott és kifejlesztett olyan vizes alapú eljárást, amely azonnali reakcióba lép egy adott tárgy felszínén és így létrejön egy tökéletes krómozott megjelenés. Nagy sikerrel gyártjuk a Chrome Style technológiához szükséges alapanyagokat, amelyek garantáltan nem színeződnek el a helyesen használt alapanyagokkal, megbízható, tartós minőséget képviselnek vásárlóink és kivitelezőink számára.Termékeink között megtalálhatóak a Chrome Style technológia kivitelezéséhez szükséges vegyi anyagok, a Compromise (90%) oldószeres króm hatású termék. Forgalmazói szerepünket ellátva számos Európai Országban jelen vagyunk. Termékeink kimagasló minőséget képviselnek és erre nagy hangsúlyt fektetve forgalmazzuk termékeinket. Megalapozott és a felhalmozott rengeteg értékes tudással és tapasztalattal segítjük partnereinket.


100% Magyar fejlesztés és kutatás. Már a szomszédos országokban is elismerték a termékünk nagyszerűségét (Videóban egy Chrome Style technológiával készült motor).

Biztos lehet abban, hogy megfelelő és minőségi alapanyagokból állítjuk elő a Chrome Style technológiához szükséges termékeinket. Kiváló és tapasztalt vegyész csapatunk kiemelkedő munkájuknak köszönhetően nagy odafigyeléssel végzik munkájukat, ezért a Chrome Style technológia vegyi anyagaink a legjobb alapanyagok felhasználásával készülnek el. A Chrome Style termékek a magas minőség és stabilitás miatt egész Európában ismertek. Chrome Style technology felismerte és megértette a minőség és a környezetvédelem kiemelt fontosságát, ezért elkötelezetten tesz eleget napjaink minőségi és környezetvédelmi elvárásainak.

Nem sárgul a naptól: technológiánkat helyesen alkalmazva soha nem színeződik el a naptól, és nem sárgul el. Stabil tárolás: Chrome Style vegyszerek tartósak. Koncentrált állapotban 1 év ! Betanítás: betanítunk a Chrome Style technológia lépéseire, így könnyítjük meg az indulást. Folyamatos támogatás: maximális támogatás minden ügyfelünknek a Chrome Style technológiával kapcsolatosan.

 

Környezettudatosság

A Chrome Style technológia kémiája egyszerű, de ahhoz, hogy fényvisszaverő és tartós réteget kapj, nagy odafigyelés szükséges és nagyon fontos az időzítés és a türelem. A Chrome Style vegyi anyag nem festék! Ez egy nagyon érdekes kémiai reakció, amely a felületen történik, amikor a vegyi anyagokat öntik vagy permetezik. Nézd meg saját szemeddel ide kattintva>>>>> Az első munkád valószínű, hogy nem lesz tökéletes. 

A "Króm" képesség a készség, a tapasztalat és a tudás kombinációja. A "krómozás" folyamatánál ioncserélt vagy desztillált vizet szabad csak használni, mely TDS mérő leolvasásával 0 értéket mutat! Tényleges befejezés után a Chrome Style technológiával készült réteg megszólalásig hasonlít egy szuper fényes krómra! A króm hatású felületet egy speciális nagy karcállóságú ipari lakkal védjük, így az elkészült tárgy maximálisan ellenáll az UV-sugárzásnak, a tárgy nem rozsdásodik, felülete polírozható lesz és tartóssága megeggyezik egy autó fényezésével. Molekuláris szinten fémpigmenttel egy elképesztő lefedettséget kap a tárgy felülete. Sokféle felhasználási terület: Fa, fém, műanyag, üvegszál, stb. 180 C-ig hőálló! 

Termék megtekintése

A Chrome Style használható minden olyan felületen, amely festhető vagy lakkozható. Sokszor szoktuk "hangoztatni", miszerint bármilyen felületet króm megjelenéssé tudunk változtatni, amit nem, annak egy megfelelő alapot hozunk létre. Sikeresen átfestettünk már fa tárgyat, üveget, műanyagot, szénszál terméket, 3d-s nyomatot is. Mivel a termék rendkívül jól működik, ezért szinte bármilyen tárgy átalakítható króm megjelenésre.

Chrome Style technology

A bevonatrendszer tökéletesen tükröződik szinte minden terméken, így valódi fém bevonat látható végeredményként. Valódi fém réteg helyezkedik el a felületen, hogy verhetetlen króm megjelenés legyen a végeredmény.

színes króm hatás egyszerüen

A gyakorlatot a tanulási és gyakorlási folyamatban szerezheted meg!  

Gyakorolni, gyakorolni és megérteni, hogy mit miért csinálsz. És mindezt tedd nagyon óvatosan, figyelj a környezetvédelmi utasításokra és a munkavédelmi felszerelések helyes használatára. Ennek a technológiának való megfeleléshez átgondolt hozzáállás, a folyamat tisztasága, pontosság és türelem szükséges. Kezdj gyakorolni üvegen, amíg meg nem találod a megoldásokat és a termék hibák nélküli megfelelő használatát.

Sokkal tartósabb, mint az eddig ismert króm színt utánzó festék spray-k. Visszaadja ugyanazt ragyogó fényt, mint a krómozás. Használható bármilyen méreten. Különféle színező anyagok kaphatók. Jelentős idő- és költségmegtakarítás.Környezeti hatás tűrő (+180 C ). Nem igényel veszélyes sav fürdőt mint a hagyományos króm technológia.

 

Maga a fémezési folyamat több szakaszból áll

Alap készítése (amennyiben szükség van rá). Az “AK”, “CH1”, “CH2”, “Twin”, “Stab” készítmények alkalmazása az előkészített felületre. Ezt követően a felület védő borítása az általunk forgalmazott speciális lakkal. Ily módon egy stabil bevonatot kapunk, bármilyen színárnyalatot választunk. Nincsenek korlátozások a bevonandó alkatrészek méretében.

Egy forradalmian új “krómozási” vizes bázisú rendszer biztosítja a tartós bevonatot amely valódi ezüst króm fém hatást, vagy színes króm hatást nyújtanak.
A Chrome Style technológia nagyszerűsége abban rejlik, hogy nem lesz súlyos környezet szennyezés az elfolyt szennyvíz, párolgó mérges gázok következtében, ellenben a hagyományos galvanizáló technológiánál ahol sajnos ez megoldhatatlan. Chrome Style technológia alkalmazás helyenként felváltja a már szokványos galvanizáló technológiát, amely nagy mennyiségű hibás termelési ráta kialakulása miatt egy roppant drága eljárás lett mára.

 

A Chrome technológia (CHROME STYLE) egy hihetetlen, megjelenésben teljesen megegyező alternatívája a hagyományos krómozásnak. Érdekel a Chrome Style technológia? Legyél Te is Partnerünk

legyél Te is partnerünk

Beltéri bútorok, fürdők, mosogató és WC, székek és asztalok, belsőtéri termékek – hangszerek, padló és falburkolatok, belső dekorációs tárgyak, kültéri használatra pl; szobrok, gépjármű: könnyűfém felni, keréktárcsa, visszapillantó tükör burkolat, gépjárművek lámpáinak fényvisszaverő rétegeinek(foncsor) felújítása.

chrome style technológia a kridx-től

Miért a Chrome Style és miért nem egy hagyományos krómozás?

Úgy dönt, hogy a hagyományos krómozást választja? El kell küldenie a krómozandó tárgyat egy krómozással foglalkozó cégnek. A krómozás erősen szabályozott a törvény által, mert a mérgező vegyi anyagok, savak keletkeznek a krómozási technológia alkalmazásánál. A galván krómozás speciális lépéseket igényel jogilag, hogy a keletkezett hulladékot kidobja, és ez nagyon káros a környezetre.

Krómozás nem olyan jó lehetőség, mert sok időt és a költséget jelent manapság. Mivel el kell küldeni a tárgyat, legalább 1 héttel növeli a projekt befejezésének idejét. És sokkal drágább végül, mint a Chrome Style technológia. Továbbá a hagyományos krómozással nem lehet sok különböző felületű és anyagú tárgyakat krómozni, ezért korlátozott a felhasználási lehetősége és korlátokba ütközhet a méret is.

A bevonat minősége nem függ attól, hogy egy kézi permetezővel, vagy egy levegős szórópisztollyal, esetleg egy csomó nyomásmérővel, izzókkal és “kerekes lábakkal” ellátott berendezéssel történik-e a Chrome Style anyag felvitele. Csupán a technológia megtanulásán és a minőségi alapanyagok használatán múlik minden.

Próbababa-krómozása

Miért használjon Chrome Style terméket?

A Chrome Style technológia lényegesen olcsóbb mint a hagyományos krómozás, miközben továbbra is ugyanazt a kiváló minőségű kidolgozást és ragyogást biztosítja.

Chrome Style technológiát lehet használni szinte bármire: üveg, fa, műanyag, fém stb. Ennek alkalmazása kevesebb lépést igényel és az is könnyen megoldható. A kész projekt vastag bevonatú lesz, ellenáll a karcolásoknak és a környezeti kockázatoknak. A megfelelően betartott használati utasítások mellett gyorsan el lehet sajátítani a Chrome Style technológia alkalmazását, melyhez minden segítséget megadunk. Színezhetősége egy teljesen új dimenzíóra emeli a króm hatásának megjelenését. 

 

wc kagyló krómozása

HAGYOMÁNYOS GALVANIZÁLÁS VS. CHROME STYLE TECHNOLOGY

Összehasonlítás  Hagyományos galvanizálás Chrome Style    
Környezetvédelem Mentesítése a három hulladéknak: szennyvíz, gáz és a maradékot tartalmazó nehézfém Nincs gáz, nincs nehézfém
Berendezések beruházási költségei Több millió Ft beruházás költség a galvanizáló berendezések együttesen, amely nem tartalmazza a víztisztító berendezéseket A Chrome Style bevonat technológia beruházási költsége elenyésző a hagyományos krómozással szemben
Gyártási költség Változó. Ezüst nitrát világpiaci árától függ, de mindig alacsonyabb mindig mint a hagyományos krómozás
Színválaszték Króm, nikkel vagy arany színű változatos színek
Kémiai újrafeldolgozás nem Igen
Anyag alkalmazás Fém, ABS Mindenféle anyag
Méret és alak korlátozás korlátozott Nem korlátozott
Kis terület, vagy színes keverés Nem elérhető Igen
Elő feldolgozó alkalmazás(Pl alkalmazni vezető rétegek) szükséges

 

nem szükséges

 

Állandóan frissített blog bejegyzéseinket követve proffesszionális szintre emelheted tudásodat.

 

Egészségügyi kockázatok! Kémiai szereplése a rákkeltő, illetve potecniális rákkeltő anyagok között. Nemzeti Toxikológiai Program): Nem, I.ARC Monográfia: Nincs, OSHA: Nem.

Alapvető biztonsági szabályok

Tartsd tisztán a munkaterületet. Szánj időt arra, hogy figyelj és módszeresen dolgozz. Tárold az összes vegyi anyagot hűvös, biztonságos helyen, távol a gyermekektől, háziállatoktól és más kíváncsi látogatóktól.

Vészeljárások

Lenyelés:  Igyon sós vizet vagy tejet, majd hánytatni kell.  Orális úton erősen mérgező. Azonnal orvoshoz kell fordulni.

Belégzés: (Maszk használata kötelező) Friss levegőre kell vinni. Ha a légzés leállt, vagy nehéz, mesterséges lélegeztetést vagy oxigént kell adni, ha szükséges. Orvoshoz kell fordulni.

Bőr: Azonnal öblítse le a bőrt bő vízzel, legalább 15 percig.  A szennyezett ruházatot távolítsuk el.  Repedéseken keresztül a bőrbe jutott anyagra nincs ismert módszer, amellyel az ezüst felületet a bőrön meg lehet szüntetni. A pigmentet állandóan kezelje.

Szemmel való érintkezés: Azonnal öblítsük le bő vízzel legalább 15 percig.

Európai engedéllyel rendelkező termék!
A 453/2010 EK, a 1907/2006 EK (REACH) és a 1272/2008 EK rendeletek (CLP-GHS) szerint.  

 

Bevonására használt három réteg

Primer (alapréteg)

Kétkomponensű extra magas fényű bevonat hogy létre hozhassunk egy sima felületű réteget, ami kémiailag reagálni tud a közbenső réteggel. Megfelelő alap elkészítéséhez használd az általunk kínált alap lakkot. 

Figyelem! Amennyiben az alapréteg szórópisztollyal való fújása után políroznád a felületet (pl; szemetes lett), abban az esetben vásárold meg webáruházunkban az 1 lépcsős polírozó anyagot.
Két polírozó anyagot különböztetünk meg:
Kémiai úton történő több lépcsős polírozó termékek.
Mechanikus úton történő 1 lépcsős polírozó anyag.
A vegyi anyagainknál fontos, hogy ne "mérgezzük" a felületünket, ezért az 1 lépcsős polírozás a megoldás! 

 

Króm megjelenés szinte bármire
Középső réteg

Homogenizáló (AK). Öblítés desztillált, vagy ioncserélt vizzel.
A bevonat (CH1-CH2, Twin, majd a végén Stab vegyi anyag alkalmazása).
Öblítés desztillált, vagy ioncserélt vizzel.
Cseppmentesítés és szárítás sűrített levegővel (esetleg hajszárítóval).

A felső réteg 

A felső réteg eltérő színű lehet, attól függően mi a kívánság. Az általunk forgalmazott 2 féle fedőréteg (lakk) alkalmazásával. Nem mindegy, hogy színesen szeretnéd-e látni a króm hatást, vagy a hagyományos króm színben. Mindkét megjelenésre más lakk való!

Króm színező festékek
A Chrome Style bevonatrendszer megfelelő hatásossága és az általa biztosítható védelem időtartama szempontjából a felület előkészítésnek jelentős és meghatározó szerepe van. A felület előkészítés az a tisztítási művelet vagy műveletsor, amellyel a szennyeződéseket eltávolítják azért, hogy a tárgyat alkalmassá tegyék a Chrome Style anyag felviteléhez. A felület-előkészítés fő műveletei a megfelelő szilikonmentesítés, zsírtalanítás és tisztítás. Tehát az alapfelület előkezelése nagyon fontos, mivel ezzel a lépéssel fogjuk szó szerint megalapozni a végső eredményt.  Az itt vétett hibák, figyelmetlenségek, vagy éppen könnyelműségek sok későbbi problémát is okozhatnak. Amennyiben a felületünk (bevonandó tárgy) nem üveg, kerámia, vagy sima felületű műanyag, abban az esetben az oldalunkon kapható speciális lakkal kell bevonni a felületet. Nagyon fontos a megfelelő alap kialakítása, hiszen a végeredmény ezen múlik. 

foncsorozás

Felületünket teljesen tükörsimává kell készítenünk, hiszen amennyiben narancsos, vagy rücskös, abban az esetben a króm megjelenés nem lesz tükrös, csupán ezüstös színt fogunk kapni. Ne sajnáljuk a belefektetett energiát és időt a felületünk előkészítésére. Sokan kérdezték tőlünk, hogy “egyszerű a “króm” elkészítése? Erre csak azt szoktuk válaszolni, hogy IGEN! Hiszen pl; felni krómozása kb; 10 perc….de a megfelelő alap elkészítése már sokkal több időt vesz igénybe. Tehát összességében a munka 90%-át a megfelelő alap elkészítése teszi ki.

Amennyiben szeretnéd megismerni a fényezési technológiát, klikkelj ide>>>>

Amit tudnod kell, mielőtt elkezded!

Mindig viselj gumikesztyűt és maszkot a gyártás során.

TESZTELJÜNK! Egy kis mintát próbáljunk ki a komplikációk elkerülése érdekében.

Tartsuk a koncentrált vegyszereket sötét, hűvös helyen, a kikevert vegyszereket pedig mint a "krómozandó" tárgyat +20 C Fok feletti hőmérsékleten. Fontos, hogy +20 C fok alatt ne kezdjük el a munkát.

AMENNYIBEN FESTÉKSZÓRÓVAL HASZNÁLOD:

Tápegység típusa nyomás
Nyomás (bar / psi) Optimális üzemi 4/58
Minta (cm) 40
levegő fogyasztás 8-12cfm
Fúvóka méret (mm) 1.3-1.6-1.8-2.0-2.2
levegő bemenet 1/4 (BSP / NPT / NPS)

A Chrome Style “króm” bevonat bármilyen felületen 4 szakaszból áll.

Bázis réteg alkalmazása és szárítása. Tisztítás és a homogén felület elérése. Vegyi "krómozás"( AK, CH1-CH2, Twin, Stab). Felső réteg alkalmazása és szárítása.

Gyakori alkalmazások: Művészek, autó felszerelési üzletek,  tervezők, hobbi felhasználók, gyártók, motorkerékpár-üzletek, keramikuso, üveg ipar.

Termék


Ez nem galván króm és nem króm festék

Ellenben ez egy sokkal olcsóbb vizes technológia. Egy hagyományos króm festék elhalványul és lehámlik, soha nem fogja visszaadni azt a hatást amit a Chrome Style technológia. A chrome Style technológia nagyon tartós, hiszen 2K ipari lakkal védjük a felületet. 

MI a különbség egy Chrome Style és egy hagyományos metál festék között? 

A Chrome Style nem festék. A Chrome Style elhelyez egy fém réteget a tárgy felületén. Éppen ezért úgy néz ki a megszólalásig, mintha a termék krómozott lenne. A Chrome Style fényvisszaverő és ragyog mint egy tükör. Sokkal tartósabb mint a festék és nem fakul meg az idő múlásával.

A Chrome áramvezető? 

Igen, a Chrome borítás valódi fémből készül, így elméletileg vezeti az elektromosságot, mint minden fém. Azonban a Chrome Style célja dekoráció. Ez nem helyettesíti a galvanizálást és nem nyújtunk semmilyen segítséget ebben a témában.

Milyen eszközökre van szükség? 

A bázishoz és a fedőbevonatok felvitelére a hagyományos festési berendezéseket érdemes használni, beleértve: tiszta és pormentes szoba, HVLP festékszóró pisztoly), egy kompresszort. A biztonságod érdekében, viselj védőruházatot, beleértve a gázálarcot és kesztyűt, valamennyi fázisában a Chrome Style eljárás során.

Fontos!

A Chrome Style kémia technológia nagyon érzékeny a kereszt-szennyeződésre. A keresztszennyezés elkerülése érdekében fontos, hogy jelöld meg az összes üveget és mérőcsészéket, milyen vegyi anyagot tartasz benne és mindig ugyanazt használd. Minden csészét és a palackot csak arra az egyre használj. Öblíts ki minden csészét és a palackot desztillált vagy ioncserélt vízzel használat után.

Csak annyi anyagot keverjünk ki, ami az aznapi munkához kell. Csövezést is kell öblíteni desztillált vízzel (amennyiben duplafejes szórópisztollyal végzed a munkát) a munka végén minden nap (a teljes rendszert át kell mosni).

Megmaradt vegyi anyagra ne öntsünk új keverést!

A "krómozás" több egymást követő lépéseket rejt. Nem veszélyes kémiai reakció (termék nem szerepel a rákkeltő listákon, nem tartalmaz nehézfémeket).
Megvalósítható bármilyen típusú felületen, ha az alapot megfelelően előkészítettük (tisztítás, zsírtalanítás, csiszolás, ha szükséges).

A megfelelő alap

Annak biztosítására érdekében, hogy az "krómozás" reakció hatékony legyen, a körülményeknek a következő irányelvek dominálnak:> 20°C legyen a hőmérséklet a környezeti levegőnek a műhelyben, a keverék hőmérséklete (víz + vegyi termék) és a “krómozni” kívánt tárgy hőmérsékletének.

Ha a hőmérséklet 15°C alatti, a reakció jelentősen lelassul és nem fogja megadni a kívánt eredményt. Minél magasabb a hőmérséklet, annál kielégítőbb lesz a végeredmény, továbbá a felhasznált anyag mennyisége is drasztikusan csökkenni fog.

Az eszközöknek tökéletesen tisztának kell lennie. Ne használj egy flakont a különböző folyadékoknak. Készítsük előre össze az összes terméket. Különböző fázisokat kell elvégezni egymás után lépésről lépésre, megszakítás nélkül, pontosan betartva minden fázist. Ne legyen túl sok folyadék a permetező tartályban. Minél több folyadék van jelen a tartályban, annál kisebb erővel lehet permetezni. Viselj védőszemüveget minden lépésnél, és vigyázz, hogy a szembe véletlenül se kerüljön a permetezéskor a vegyszer. Alapozás és a végső fedőréteg felvitele fülkében, vagy egy jól szellőző helyen, esetleg vagy a szabadban történjen.

 

Kapcsolat

Biztonság a vegyszerkezelés során

A helyiségnek elszívó szellőzéssel kell rendelkeznie. A nyílt ajtók és ablakok csak a huzatoknál segítenek, jobb, ha a ventilátort telepítesz az ablaka. Amatőr munka közben - ez elég. Ha azonban önálló vállalkozói skálán kívánsz tárgyakat bevonni a Chrome Style technológiával, akkor a szellőzést hatékonyabban kell felszerelni.
Ugyanez vonatkozik a csatornarendszerre is - a munka minden szakaszában az alkatrészeket ioncserélt vízzel mossuk, amely szabadon áramlik a csatornarendszerbe. A csatornák kémiailag inertek, így a folyadék további tisztítása nem szükséges.
Személyi védelemhez szemüveg, gumikesztyű, légzőkészülék, kötény szükséges. Ezek a dolgok kötelezőek - a készletben lévő összes vegyi anyag meglehetősen aktív, és irritálhatja a bőrt vagy a légutakat.

Felelősség
A Chrome Style technology által forgalmazott termékek nem szakszerű használatából eredő károkért felelősséget nem vállalunk. Ez érvényes harmadik félnek történő továbbértékesítés esetén is.

KÖZÖSSÉGI OLDALAINK

Facebook Chromestylehungary Chromestylehungary Google+ Instagram Chromestylehungary Twitter Chromestylehungary Youtube Chromestylehungary

 

AMENNYIBEN KÉRDÉSED LENNE, KÉRLEK VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT az info@chromestylehungary.com e-mail címen.