A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
WORKSHOP

Króm anyag kipróbálása. Klikk

Legyél Te is Partnerünk

Facebook

Partnerünk az Alapjárat.hu

Alapjárat

Blog oldalunk

Kridx központi oldalunk

Szavazás
Milyen felületre használnád a Chrome Style anyagot?
Fém (pl; autóipar)
Üveg
Kerámia, porcelán
Fa
Műanyag, plexi
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Alap és feldő Lakk edzővel. 2K keverésű. 1 liter lakk+edző "Króm" alap és fedőrétegéhez!

Alap és feldő Lakk edzővel. 2K keverésű. 1 liter lakk+edző "Króm" alap és fedőrétegéhez!
Bruttó: 12 000 Ft
Egységár: Bruttó: 12 000 Ft/szett

KRIDX CREATIVE GROUP
Amennyiben kérdésed lenne a termékkel kapcsolatban, írj nekünk az info@kridx.hu email címre vagy a kapcsolat menüpontban található űrlapon.

 

(Partnereink és Viszonteladóink belépés után láthatják a kedvezményes árakat!)

 • Lakk. 1 liter lakk+ edző hozzáadott tapadásközvetítővel!

  5:1 keverés.

  (5 egység lakk+1 egység edző)

   

  NEM SZABAD NITRÓ HIGÍTÓVAL HIGÍTANI!!

  Kizárólag a webáruházunkban kapható higítót ajáljuk.

  Ide kattintva vásárolhatod meg>>>>>

  Speciálisan összeállított, akár polírozott felületen is használható, extra mennyiségben hozzáadott tapadásközvetítővel ellátott lakk+edző! Ezt a lakkot speciálisan tükörsíma felületre fejlesztették ki, akár polírozott felületet is gond nélkül be lehet vonni!
  Ezt ajánljuk a Chrome Style technology vizes alapú "króm" rendszerhez és a Compromise termékhez! 

  Kiváló a színezéshez is!

  Alapozónak és fedőlak rétegnek kifejlesztett speciális lakk edzővel. Tökéletesen fényes felületet biztosít és nagyon jól terül. Sokat kísérleteztünk méregdrága alap és fedőlakk tesztelésekkel. Majd megszületett ez a remek termékünk. Ezt ajánljuk a Chrome Style vizes technológia" anyaggal való munkálatokhoz és a Compromise oldószeres termékünkhez abban az esetben, ha felületet kell létrehoznunk, vagy a „Króm” réteget kell lakkoznunk, esetleg színeznünk! Tapasztalatunk, hogy kikeverést követően hígító hozzáadása célszerű legalább + a kikevert lakk+edző 20%!  

  Védőmaszk használata kötelező!

   

  A lakk pigmentel színezve (natúr "króm szín eléréséhez)(!Csak a Vizes technológiánál érvényes).

  Az alumíniumtól, acéltól vagy krómtól eltérően az ezüst fém optikai tulajdonsága "vékony film interferencia". Ha valami vékony, átlátszó fóliával borított - beleértve a desztillált vizet is - elnyeli a kék fényt és tükrözi a sárga fényt. Láthatja ezt a cselekvésben, figyelve a nedves ezüstöt a száraz ezüst mellett. A "nedves ezüst / száraz ezüst" teszt azt bizonyítja, hogy a sárgulás nem okoz semmilyen anyagot az alapbevonatban vagy a felső bevonatban.

  Mivel a tükrözés során keletkezett ezüst tiszta elemes ezüst, nem kémiailag lehet sötétséget adni a normál króm szín eléréséhez. Az egyetlen módja annak, hogy ellensúlyozzák a vékony film interferencia hatását, hogy hozzá adunk WIZARD FIX terméket (ide kattintva>>>>>) a lakkunkhoz. Mivel az ezüstből érkező fény sárgája, a logikai szín, amely hozzáadásra kerül a felső rétegben, kékes szín, mert a sárga fény ellentétes a fény szempontjából. Azonban a legtöbb színárnyalatú kék festék hajlamos arra, hogy kissé zölden nézzen ki híg koncentrációban. Az ibolyaszín árnyalatú vöröses árnyalatok ellentétesek a kék zöld színnel.

   

  "Króm" felület színezése

  A lakk-ba adagolva a webáruházunkban is kapható transzparens színes pigmentekkel (Candy színezők) nagyon egyszerű.

  Videó:

   

  Festékszóró beállítása

   

  Tapadás ellenőrzése rácsvágás módszerével
  Bevonat ellenőrzése felhordás után

  tapadásvizsgálat
  A rácsvágásos tapadásvizsgálat tájékoztató jellegű információt tud csupán biztosítani az alapfelület és a rétegek közötti tapadási viszonyokról, mert a vizsgálat eredménye függ a vizsgálatot végző eszközeitől és szakmai gyakorlatától. A méréssel az MSZ EN ISO 2409 szabvány foglalkozik.

  A vizsgálati módszer a következő, egy előírt élességű eszközzel a bevonatot az alapfémig keresztül kell vágni hosszában és keresztben, mintegy rácsszerű alakzatban. A leghitelesebb vizsgálat a több párhuzamos vágóélet tartalmazó szabványos eszközzel érhető el.

  Az értékelés attól függ, hogy a rácsvágott felületre szabványos ragasztószalagot felragasztva és letépve a bevonat az alapfelületen marad-e, illetve milyen mértékben tépi le azt a ragasztószalag.

  A mérés: A teljesen kikeményedett bevonatra (min. 7-8 napos) ragasztószallagot ragasztanak fel.

  A tapadás vizsgálatánál a számérték mellett nagyon jellemző a bevonatrendszer viselkedésére, a kivitelezés szakszerűségére a leszakított korongon maradó bevonat képe.

   

   

              

 • Cikkszám
  0003
  Tömeg
  1,5 kg/szett
Webáruház készítés