A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése
Google translate
TOP termékek
Termékajánló
WORKSHOP

Króm anyag kipróbálása. Klikk

Legyél Te is Partnerünk

Facebook

Partnerünk az Alapjárat.hu

Alapjárat

Szavazás
Milyen felületre használnád a Chrome Style anyagot?
Fém (pl; autóipar)
Üveg
Kerámia, porcelán
Fa
Műanyag, plexi
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Hírlevél
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Alap és feldő Lakk edzővel. 1 liter lakk+edző "Króm" alap és fedőrétegéhez!

Alap és feldő Lakk edzővel. 1 liter lakk+edző "Króm" alap és fedőrétegéhez!
Bruttó: 14 900 Ft
Egységár: Bruttó: 14 900 Ft/szett

Chrome Style technology
Amennyiben kérdése lenne a termékkel kapcsolatban, kérem írjon nekünk az info@chromestylehungary.com email címre vagy a kapcsolat menüpontban található űrlapon.

 • Lakk. 1 liter lakk+ edző hozzáadott tapadásközvetítővel!

  5:1 keverés.

  (5 egység lakk+1 egység edző)

   

  NEM SZABAD NITRÓ HIGÍTÓVAL HIGÍTANI!!

  Kizárólag a webáruházunkban kapható higítót ajáljuk.

  Ide kattintva vásárolhatod meg>>>>>

  Speciálisan összeállított, akár polírozott felületen is használható, extra mennyiségben hozzáadott tapadásközvetítővel ellátott lakk+edző! Ezt a lakkot speciálisan tükörsíma felületre fejlesztették ki, akár polírozott felületet is gond nélkül be lehet vonni!
  Ezt ajánljuk a Chrome Style technology vizes alapú "króm" rendszerhez és a Compromise termékhez! 

  Kiváló a színezéshez is!

  Alapozónak és fedőlak rétegnek kifejlesztett speciális lakk edzővel. Tökéletesen fényes felületet biztosít és nagyon jól terül. Sokat kísérleteztünk méregdrága alap és fedőlakk tesztelésekkel. Majd megszületett ez a remek termékünk. Ezt ajánljuk a Chrome Style vizes technológia" anyaggal való munkálatokhoz és a Compromise oldószeres termékünkhez abban az esetben, ha felületet kell létrehoznunk, vagy a „Króm” réteget kell lakkoznunk, esetleg színeznünk! Tapasztalatunk, hogy kikeverést követően hígító hozzáadása célszerű legalább + a kikevert lakk+edző 20%!  

  Védőmaszk használata kötelező!

   

  A lakk pigmentel színezve (natúr "króm szín eléréséhez)(!Csak a Vizes technológiánál érvényes).

  Az alumíniumtól, acéltól vagy krómtól eltérően az ezüst fém optikai tulajdonsága "vékony film interferencia". Ha valami vékony, átlátszó fóliával borított - beleértve a desztillált vizet is - elnyeli a kék fényt és tükrözi a sárga fényt. Láthatja ezt a cselekvésben, figyelve a nedves ezüstöt a száraz ezüst mellett. A "nedves ezüst / száraz ezüst" teszt azt bizonyítja, hogy a sárgulás nem okoz semmilyen anyagot az alapbevonatban vagy a felső bevonatban.

  Mivel a tükrözés során keletkezett ezüst tiszta elemes ezüst, nem kémiailag lehet sötétséget adni a normál króm szín eléréséhez. Az egyetlen módja annak, hogy ellensúlyozzák a vékony film interferencia hatását, hogy hozzá adunk WIZARD FIX terméket (ide kattintva>>>>>) a lakkunkhoz. Mivel az ezüstből érkező fény sárgája, a logikai szín, amely hozzáadásra kerül a felső rétegben, kékes szín, mert a sárga fény ellentétes a fény szempontjából. Azonban a legtöbb színárnyalatú kék festék hajlamos arra, hogy kissé zölden nézzen ki híg koncentrációban. Az ibolyaszín árnyalatú vöröses árnyalatok ellentétesek a kék zöld színnel.

  Erre való a Wizard Fix!

  "Króm" felület színezése

  A lakk-ba adagolva a webáruházunkban is kapható transzparens színes pigmentekkel nagyon egyszerű.

  Csak cseppentsd a lakkba, keverd át és fújd!

  Videó:

   

  Festékszóró beállítása

   

  Tapadás ellenőrzése rácsvágás módszerével
  Bevonat ellenőrzése felhordás után

  tapadásvizsgálat
  A rácsvágásos tapadásvizsgálat tájékoztató jellegű információt tud csupán biztosítani az alapfelület és a rétegek közötti tapadási viszonyokról, mert a vizsgálat eredménye függ a vizsgálatot végző eszközeitől és szakmai gyakorlatától. A méréssel az MSZ EN ISO 2409 szabvány foglalkozik.

  A vizsgálati módszer a következő, egy előírt élességű eszközzel a bevonatot az alapfémig keresztül kell vágni hosszában és keresztben, mintegy rácsszerű alakzatban. A leghitelesebb vizsgálat a több párhuzamos vágóélet tartalmazó szabványos eszközzel érhető el.

  Az értékelés attól függ, hogy a rácsvágott felületre szabványos ragasztószalagot felragasztva és letépve a bevonat az alapfelületen marad-e, illetve milyen mértékben tépi le azt a ragasztószalag.

  A mérés: A teljesen kikeményedett bevonatra (min. 7-8 napos) ragasztószallagot ragasztanak fel.

  A tapadás vizsgálatánál a számérték mellett nagyon jellemző a bevonatrendszer viselkedésére, a kivitelezés szakszerűségére a leszakított korongon maradó bevonat képe.

   

   

              

 • Cikkszám
  0003
Webáruház készítés