A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése

Alap és feldő Lakk edzővel.1 liter lakk+edző "Króm" alap és fedőrétegéhez!

Alap és feldő Lakk edzővel.1 liter lakk+edző "Króm" alap és fedőrétegéhez!

Chrome Style technology
Amennyiben kérdése lenne a termékkel kapcsolatban, kérem írjon nekünk az info@chromestylehungary.com email címre vagy a kapcsolat menüpontban található űrlapon.

Fő kategória >100% króm hatás. Chrome Style vegyi termékek (Vízes alapú technológia)
Bruttó: 14 000 Ft14000
Egységár: Bruttó: 14 000 Ft/szett
szett
szett
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Lakk. 1 liter lakk+ edző hozzáadott tapadásközvetítővel!

5:1

 

NEM SZABAD NITRÓ HIGÍTÓVAL HIGÍTANI!!

Base &  Coating lakk+ Trainer

Speciálisan összeállított, akár polírozott felületen is használható, extra mennyiségben hozzáadott tapadásközvetítővel ellátott lakk+edző! Ezt a lakkot speciálisan tükörsíma felületre fejlesztették ki, akár polírozott felületet is gond nélkül be lehet vonni!
Ezt ajánljuk a Chrome Style technology vizes alapú "króm" rendszerhez és a Compromise termékhez! 

Kiváló a színezéshez is!

Alapozónak és fedőlak rétegnek kifejlesztett speciális lakk edzővel. Tökéletesen fényes felületet biztosít és nagyon jól terül. Sokat kísérleteztünk méregdrága alap és fedőlakk tesztelésekkel. Majd megszületett ez a remek termékünk. Ezt ajánljuk a Chrome Style vizes technológia" anyaggal való munkálatokhoz és a Compromise oldószeres termékünkhez abban az esetben, ha felületet kell létrehoznunk, vagy a „Króm” réteget kell lakkoznunk, esetleg színeznünk! Tapasztalatunk, hogy kikeverést követően hígító hozzáadása célszerű legalább + a kikevert lakk+edző 20%!  

Védőmaszk használata kötelező!

 

A lakk pigmentel színezve (natúr "króm szín eléréséhez)(!Csak a Vizes technológiánál).

Az alumíniumtól, acéltól vagy krómtól eltérően az ezüst fém optikai tulajdonsága "vékony film interferencia". Ha valami vékony, átlátszó fóliával borított - beleértve a desztillált vizet is - elnyeli a kék fényt és tükrözi a sárga fényt. Láthatja ezt a cselekvésben, figyelve a nedves ezüstöt a száraz ezüst mellett. A "nedves ezüst / száraz ezüst" teszt azt bizonyítja, hogy a sárgulás nem okoz semmilyen anyagot az alapbevonatban vagy a felső bevonatban.

Mivel a tükrözés során keletkezett ezüst tiszta elemes ezüst, nem kémiailag lehet sötétséget adni a normál króm szín eléréséhez. Az egyetlen módja annak, hogy ellensúlyozzák a vékony film interferencia hatását, hogy hozzá adunk WIZARD FIX terméket (ide kattintva>>>>>) a lakkunkhoz. Mivel az ezüstből érkező fény sárgája, a logikai szín, amely hozzáadásra kerül a felső rétegben, kékes szín, mert a sárga fény ellentétes a fény szempontjából. Azonban a legtöbb színárnyalatú kék festék hajlamos arra, hogy kissé zölden nézzen ki híg koncentrációban. Az ibolyaszín árnyalatú vöröses árnyalatok ellentétesek a kék zöld színnel.

Erre való a Wizard Fix!

"Króm" felület színezése

A lakk-ba adagolva a webáruházunkban is kapható transzparens színes pigmentekkel nagyon egyszerű.

Csak cseppentsd a lakkba, keverd át és fújd!

Videó:

 

Festékszóró beállítása

 

Tapadás ellenőrzése rácsvágás módszerével
Bevonat ellenőrzése felhordás után

tapadásvizsgálat
A rácsvágásos tapadásvizsgálat tájékoztató jellegű információt tud csupán biztosítani az alapfelület és a rétegek közötti tapadási viszonyokról, mert a vizsgálat eredménye függ a vizsgálatot végző eszközeitől és szakmai gyakorlatától. A méréssel az MSZ EN ISO 2409 szabvány foglalkozik.

A vizsgálati módszer a következő, egy előírt élességű eszközzel a bevonatot az alapfémig keresztül kell vágni hosszában és keresztben, mintegy rácsszerű alakzatban. A leghitelesebb vizsgálat a több párhuzamos vágóélet tartalmazó szabványos eszközzel érhető el.

Az értékelés attól függ, hogy a rácsvágott felületre szabványos ragasztószalagot felragasztva és letépve a bevonat az alapfelületen marad-e, illetve milyen mértékben tépi le azt a ragasztószalag.

A mérés: A teljesen kikeményedett bevonatra (min. 7-8 napos) ragasztószallagot ragasztanak fel.

A tapadás vizsgálatánál a számérték mellett nagyon jellemző a bevonatrendszer viselkedésére, a kivitelezés szakszerűségére a leszakított korongon maradó bevonat képe.

 

 

            

Adatok
Cikkszám
0003
Webáruház készítés