Elérhetőségünk: info@chromestylehungary.com

Rólunk

Chrome Style Technology

 

Autóipari és egyéb ipari felhasználásra szánt különleges bevonatok forgalmazása

+3.000 különleges ipari felhasználásra szánt bevonatok

Különleges hatású festékek, lakkok, Candy színezők, fém hatású festékek, króm hatást kiváltó anyagok.

 

Ha pl; sötétben világító (foszforeszkáló), gyöngyház, kaméleon fémes effekt, UV-fényre reagáló (fluoreszkáló), fényvisszaverő különleges hatású festékeket, anyagokat, Chrome Style technológia króm hatást kiváltó vizes alapú vegyianyagokat, oldószeres króm hatást kiváltó terméket, pigmenteket keresel, jó helyen jársz!

különleges bevonatok

Kreatív bevonat technológiák gyártása és forgalmazása. Króm hatást kiváltó vegyi alapanyagok, vtn fóliák, színezékek, speciális bevonatok, festékszóró pisztolyok, Airbrush szórópisztolyok és kiegészítők, kompresszorok, eszközök és gépek.

Mi vagyunk a gyártója és forgalmazója a Chrome Style technológia vizes rendszerű króm hatást elérő vegyi anyagoknak.

Chrome style hungary

A Chrome Style technológia annyival jobb mint a hagyományos krómozás, hogy nem rákkeltő, költséghatékonyabb, vállalkozás szinten jelképes összeg a kezdeti befektetés és szinte bármilyen felületre alkalmazható. A Chrome Style technológiát egyenletes, tükörszerű felületre kell alkalmazni. A Chrome Style Technológia nemcsak olcsóbb, mint a hagyományos krómozás, de egyszerű technika lehetőséget nyújt a színezhetőségével kapcsolatban is. A Chrome Style Technológia a legtöbb felületre felhordható és garantált, hogy UV-adalék miatt nem lesz sárga az idő múlásával sem.

Candy-szines króm felni

Jelen vagyunk és ezért megtalálható termékeink egész Európában és számos országokban.

 

A Chrome Style Technology egy vizes alapú 100% krómhatású vegyianyag szettet gyárt és forgalmaz. A termék lehetővé teszi, hogy egy megszokott krómozott színt vagy egyedi színű krómhatást készíts szinte bármely felületre. Candy színezőinkkel és különböző hatásokkal fokozhatod a megjelenét. A folyamat jelentős része víz és csak minimális vegyi anyag szükséges a a króm hatás eléréséhez! Egy egyedülálló, kifejezetten UVA / UVB összetevővel kialakított 2K lakkal védjük a felületet, amely rendkívül védett UV bevonatot eredményez és megvédi a króm réteget az UV sugarak természetes hatásaitól, megakadályozza a króm hatás elhalványulását, sárgulását vagy elszíneződését. A Chrome Style Technology-val folytatott üzleti kapcsolatod során nemcsak egy terméket vásárolsz! Egy egészséges üzleti kapcsolatokat is szerzel, széleskörű szociális média marketinggel segítjük vállalkozásodat a Chrome Style technológia rendszerünk megvásárlásakor. Egyedülálló technikai támogatást és ügyfélszolgálatot biztosítunk, amely lehetővé teszi, hogy zökkenőmentesen indíthasd el kreatív vállalkozásodat.

FIGYELEM!

Partnereink és Viszonteladóink belépés után láthatják a kedvezményes árakat!

Akár egy kiegészítő szolgáltatást kívánsz hozzáadni a meglévő vállalkozásodhoz, vagy teljesen új üzletbe kezdenél bele, a Chrome Style Technology termékei tökéletes választás lesz számodra.

kridx webáruház

Mi a Chrome Style technológia (vizes) folyamat?

A "Krómozás" Chrome Style technológia a képesség, a készség, a tapasztalat és a tudás kombinációja.

A krómozás (ezüstözés) előtti felület követelménye meglehetősen magas - tökéletesen simának és tisztának kell lennie . Ezt lakkozással és polírozással érheted el.  Egy "AK" nevezetű aktivátort alkalmazunk a felületre (permetezővel). Várakozás után a felesleges aktivátort nyomás alatt vízzel le kell mosni.

Annak érdekében, hogy a felület tökéletes legyen, egyidejűleg, speciális dupla fúvókás szórópisztollyal, vagy szórófejes permetező segítségével juttatjuk a vegyi anyagokat a felületre, amíg a króm hatást el nem érjük. Azonnal vízzel mossuk és levegővel szárítjuk. A végső száradás körülbelül 6 órán át tart, majd a tárgyat speciális lakkal kell bevonni. Különböző pigmentek hozzáadásával a króm, arany vagy bronz bevonatot is kaphat.

Egy kémiai kölcsönhatás és egy nagyon pontos alkalmazási technológia. Ne keverd össze ezt a folyamatot a festéssel.  Semmi köze hozzá! 

Ez az egyetlen alternatívája a hagyományos krómozásnak. A folyamat biztonságos, tiszta vízen alapul.

Kridx. Kreatív alapanyagok

Más eljárásokkal ellentétben a Chrome Style technológia olcsóbb és környezetbarátabb. Biztos lehetsz abban, hogy a Chrome Style technológiába való befektetéskor a legjobb termékeket és a legjobb betanítást kapod.

100% Magyar termék és fejlesztés

A Króm megjelenést alkalmazhatod szinte minden anyagon, mint például fa, műanyag, fém, alumínium .... A hagyományos króm megjelenés mellett különböző színekben is színezheted elkészült tárgyaidat: arany, piros, kék, narancssárga, zöld stb.

CANDY színes króm

Kétféle technológiát tudunk ajánlani a króm hatás eléréséhez:

1.

Chrome Style vizes alapú technológia: 100% króm hatás!

 

kRÓM HATÁS VIZES ALAPÚ VEGYIANYAGGAL

A hagyományos, úgynevezett "króm festékekkel" szemben, amelyek inkább hasonlítanak egy ezüst festékre, ez a termék olyan tükrös felületet hoz létre, amely gyakorlatilag megkülönböztethetetlen a valódi krómtól.

Részletek megismerése (klikk)

Megnézem a terméket


2.

Chrome Style "Compromise" oldószeres fém lerakódású termék: 90% króm hatás!

Oldószeres króm hatású termék

Oldószer alapú, rendkívül gyorsan száradó króm hatású termék. Tökéletes megjelenésével és kiváló minőségével számos partnerünk nagy sikerrel használja úgy a járműveknél, mint egyéb dekorácíós elemeknél.

Klikk a részletekért

Termék megtekintése

 


Mi a különbség a két termékünk között?

 

FIGYELJÜNK A KÖRNYEZETRE!

Környezetvédelem.

Mint ahogyan más vegyi anyagot sem szabad lefolyóba önteni és talajba juttatni, úgy a mi termékeinket sem!

Ez vonatkozik a szilárd tárgyakra is amelyeket az alkalmazás során használunk fel. Ne szennyezd a környezetet!

Egy szépségszalonban pl; egy pedikűrös, vagy manikűrös is megfelelően semlegesíti a használt eszközeit.

TERMÉKEINK ALKALMASAK

  • Gépjármű: Felni, dísztárcsa, lemezfelni, visszapillantó tükör burkolat, stb;
  • Beltéri bútorok elemek, Fürdőszoba bútor, Fürdők, mosogató és WC, székek és asztalok,
  • Gyakran használt belsőtéri termékekre – hangszerek,
  • Dekorácíós és dísztárgyakra,
  • Padló és falburkolatok
  • Kültéri használatra pl; szobor

SZÍNEZHETŐSÉG!

Króm színező festékek

Kiváló lehetőségeink vannak a “króm” felületek színessé tételére, hiszen kaphatóak különböző színező anyagok is melyek oldószeres színezékek. 

Krómozott tárgy színezve

CHROME STYLE technológia alkalmazása szórási technológiával. Csodálatos szín árnyalatokat lehet létrehozni, így a végeredmény maximálisan egyedi megjelenést biztosít.

Szines króm

SZERETNÉD KIPRÓBÁLNI A CHROME STYLE TECHNOLÓGIÁT MIELÖTT BELEVÁGSZ?

Klikk a képre

    

 

 

 

Facebook Chromestylehungary Chromestylehungary Google+ Instagram Chromestylehungary Twitter Chromestylehungary Youtube Chromestylehungary

A honlapokon található képeket, fotókat, grafikai elemeket, szöveges tartalmakat, programokat, számítógépes alkalmazásokat, eljárásokat, dokumentációkat, adatstruktúráját hazai és nemzetközi szerzői jogok védik. Ezen tartalmak közlése, feldolgozása esetén a pontos adatforrás megjelenítése mellett a előzetes írásbeli engedély szükséges.

A képek olykor illusztrációk, a számítógép és monitor beállításai függvényében eltérhetnek a termék eredeti színétől! Az eltérésekért felelősséget nem tudunk vállalni! Megértésüket köszönjük!