Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
WORKSHOP

Króm anyag kipróbálása. Klikk

Legyél Te is Partnerünk

Facebook

Partnerünk az Alapjárat.hu

Alapjárat

Szavazás
Házhozszállítás

házhozszállítás

Tanúsítvány
SSL Certificate

Epoxi alapanyagok

Főkategória >Epoxi alapanyagok

Epoxi alapanyagok

Epoxy alapanyagok

Fedezd fel az átlátszó epoxi festéket és gyantát. "Bolondítsd" meg a gyantát akár gyöngyházfényes porokkal, fémekkel, foszforeszkáló pigmentekkel.


Sorrend:


Sorrend:

A vízbázisú epoxi gyanták, padlógyanták, öntők vagy lakkgyanták mind átlátszóak és kivételes technikai tulajdonságokkal rendelkeznek. Megoldásokat kínálnak többféle dekoratív vagy technikai alkalmazásra a padlón, a fán és a fémeken.

Egyszerű választás a nagy teljesítményű epoxigyanta


Resoltech áttetsző öntőgyanta - nagy vastagság. Resoltech 4000 áttetsző üveggyanta - 2-3 cm -ig. Vízzel hígítható 1010 gyanta fa, beton és kövek előkészítéséhez vagy lakkozásához. Sokoldalú epoxi gyantákat használnak primerekként, lakkvédelemként, öntéssel - kiemelkedő teljesítmény mellett.

Az epoxi gyanták látványos vastagsággal és keménységgel rendelkeznek, de mindenekelőtt oldószermentesek és nem mérgezőek, ellentétben a toxikus poliészter gyantákkal.

Készíts magadnak egy epoxi folyóasztalt

Általában a WWA epoxigyantát használják, amely akár 15 vagy 20 cm vastagságot tesz lehetővé egyetlen öntésben! Fa esetében főleg száraz, tökéletesen egészséges és csiszolt fát használjunk.

A gyantába gyöngyházat adagolunk 5-15 g / liter arányban. Az áttetsző epoxi tinták hozzáadhatók a mélységhatás és a színintenzitás növeléséhez . 

Mindazonáltal célszerű átmenni egy alapozóréteggel a fán, különösen, ha nagyon porózus a felülete. Ez megakadályozza a buborékok képződését. A fa impregnálásához a legjobb, ha a 1010 víztartalmú gyantát 200% vízzel hígítjuk. Ecsettel felhordjuk és körülbelül 5 órán át hagyjuk megszáradni, mielőtt a színes és töltött epoxigyantát hozzáöntjük.

Chrome Style Technology
Amennyiben kérdésed lenne a termékkel kapcsolatban, írj nekünk az info@chromestylehungary.com email címre vagy a kapcsolat menüpontban található űrlapon. (Partnereink és Viszonteladóink belépés után láthatják a kedvezményes árakat)


Webáruház készítés