Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
WORKSHOP

Króm anyag kipróbálása. Klikk

Legyél Te is Partnerünk

Facebook

Partnerünk az Alapjárat.hu

Alapjárat

Szavazás
Házhozszállítás

házhozszállítás

Tanúsítvány
SSL Certificate

Epoxi alapanyagok

Főkategória >Epoxi alapanyagok

Epoxi alapanyagok

Epoxy alapanyagok

Fedezd fel az átlátszó epoxi festéket és gyantát. "Bolondítsd" meg a gyantát akár gyöngyházfényes porokkal, fémekkel, foszforeszkáló pigmentekkel.


Sorrend:


Sorrend:

Az epoxi gyanták, padlógyanták, öntők vagy lakkgyanták mind átlátszóak és kivételes technikai tulajdonságokkal rendelkeznek. Megoldásokat kínálnak többféle dekoratív vagy technikai alkalmazásra a padlón, a fán és a fémeken.

Egyszerű választás a nagy teljesítményű epoxigyanta.


A Chrome Style Technology által forgalmazott üveggyanta - 3-5 cm -ig önthető egyben. Sokoldalú epoxi gyantákat használnak primerekként, lakkvédelemként, öntéssel - kiemelkedő teljesítmény mellett.

Az epoxi gyanták látványos vastagsággal és keménységgel rendelkeznek, de mindenekelőtt oldószermentesek és nem mérgezőek, ellentétben a toxikus poliészter gyantákkal.

Készíts magadnak egy epoxi folyóasztalt

Általában a víztiszta gyantákat használják, amely akár 20 vagy 30 cm vastagságot tesz lehetővé rétegelt öntésben! Fa esetében főleg száraz, tökéletesen egészséges és csiszolt fát használjunk.

A gyantába gyöngyházat adagolunk 5-15 g / liter arányban. Az áttetsző epoxi tinták hozzáadhatók a mélységhatás és a színintenzitás növeléséhez . 

Mindazonáltal célszerű átmenni egy alapozóréteggel a fán, különösen, ha nagyon porózus a felülete. Ez megakadályozza a buborékok képződését. 

Chrome Style Technology
Amennyiben kérdésed lenne a termékkel kapcsolatban, írj nekünk az info@chromestylehungary.com email címre vagy a kapcsolat menüpontban található űrlapon. (Partnereink és Viszonteladóink belépés után láthatják a kedvezményes árakat)


Webáruház készítés