Elérhetőségünk: info@chromestylehungary.com

100% króm hatás. Chrome Style vegyi termékek

A Chrome Technológián alapuló vegyi anyag egy környezetkímélő alternatívája a hagyományos krómozásnak. Ez a vizes eljárás szinte minden felületen megtapad (üveg, fa, fém, műanyag, kerámia...). Akár otthoni körülmények között is elvégezhető! Vállaljuk a technikai folyamat betanítását.


25termék 125
Bruttó: 23 500 Ft
Egységár: Bruttó: 157 Ft/ml
25termék 125

A Chrome Style Technology vegyi anyagok lehetővé teszik a krómozást házilag, vagy kisebb műhelyek részére is. Az eljárás felhasználható díszítő krómozásra, akár műanyag felületekre, üveg felületekre. Előszeretettel használják motoralkatrész krómozására vagy akár felni krómozásra is. Motorblokk és kipufogó krómozására nem ajánljuk, mert a vizes króm eljárás hőtűrő képessége 180-200 C°. A Chrome Style Technology eljárásának köszönhetően a krómozási árak is jelentősen csökkenthetők és olyan felületeket is krómozni lehet, amik korábban elképzelhetetlennek bizonyultak. Alkalmas továbbá lakberendezési dekorálási célokra, szobrok krómozására is. Az elkészült króm felületet színezni lehet, így végtelen lehetőséget kínál a kivitelezésben.

CHROME STYLE TECHNOLÓGIA „Krómozás”-hoz szükséges „alap” termékek használatához minden esetben kizárólag desztillált, vagy ioncserélt vizet lehet használni!

Figyelem!

Minden esetben a védőkesztyű és a védőmasz használata kötelező. Gyermekek elől gondosan zárjuk el. Tűző napra ne tegyük! Amennyiben kérdésed lenne, kérlek keress minket.