Elérhetőségünk: info@chromestylehungary.com

Tapadóhíd-tapadásközvetitő. 400ml. Spay
Tapadóhíd-tapadásközvetitő. 400ml. Spay
Bruttó: 8 490 Ft

Tapadóhíd-tapadásközvetitő. 400ml. Spay

Az 1K-tapadóhíd(tapadásközvetítő).

 

Bruttó: 8 490 Ft
Egységár: Bruttó: 21 Ft/ml
Részletek

Egy teljesen átlátszó univerzális tapadási promóter különböző felületre. A különleges összetétel lehetővé teszi az adhéziót is nehéz felületeken is, mint pl a pórszórás, szinterezés, csiszolás nélkül. Az anyag gyors száradási időt és újrafesthetőséget biztosít. A hordozót nem szabad csiszolni, ami időt takarít meg. Az 1K tapadásközvetítő átlátszó és nagy UV-ellenállást biztosít.

Teljesen színtelen, univerzális.  Az autóiparban műanyagok (z. B. PP, -EPDM, ABS, PC, ABS-PC, PMMA, PA, PUR, PVC, GRP). A speciális anyagnak köszönhetően csiszolás nélküli, más nehéz felületekre való tapadás már problémamentes. Ezt fel lehet használni: acél, alumínium (polírozva vagy eloxált), horganyzott szubsztrátok, rozsdamentes acélból készült (nem csiszolt), vastartalmú fémek (nem csiszolt), krómozott szubsztrátok, porszórás és KTL bevonatok. Az anyag sok időt takarít meg a gyors száradás és újrafesthetőség, valamint az őrlési munka kiküszöbölése révén.

Kiválóan festhető és lakkozható 1K és 2K fedőrétegekkel. Színtelen és UV-stabil. 

Feldolgozási utasítások:

Az alapfelületnek tisztának, száraznak és zsírmentesnek kell lennie.
A felületi festése 2 napon belül lehetséges.
A műanyag festéshez: Alaposan zsírtalanítsa a felületeket tisztítószerrel antisztatikus vagy szilikon eltávolítóval. Az alkatrészeket alaposan szárítsa. FIGYELEM: A felületen lévő omló anyagokat teljesen távolítsuk el! 
Tesztpróba javasolt.

Szórásra kész.

8-10 m² / liter

Adatok
Brand:
Chrome Style Technology
Cikkszám:
tapado
Tömeg:
400 g/darab
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!