A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
WORKSHOP

Króm anyag kipróbálása. Klikk

Legyél Te is Partnerünk

Facebook

Partnerünk az Alapjárat.hu

Alapjárat

Blog oldalunk

Kridx központi oldalunk

Szavazás
Milyen felületre használnád a Chrome Style anyagot?
Fém (pl; autóipar)
Üveg
Kerámia, porcelán
Fa
Műanyag, plexi
Házhozszállítás

házhozszállítás

Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate

Kristály hatás


Kristály hatás

kristály hatás

A kristályosító termék kristályosodás formájában épződik. Ez a általában egy Candy-vel lakkozott, ami színes hatást és mélyhatást biztosít. A termékek különböző kiszerelésekben kaphatók.

Partnereink és Viszonteladóink belépés után láthatják a kedvezményes árakat!


Sorrend:


Sorrend:

Alkalmazási mód:

1 / A HÁTTÉR:

El kell kezdeni egy METAL háttérrel (fémes szín a lényeg). Ehhez az anyaghoz oldószeralapú (nem vízalapú), lakkozott alapokat kell használni. Ehhez ajánljuk a fényes alumínium vagy durva alumínium festék alkalmazását. Hagyjuk teljesen megszáradni az egész felületet: Jobb, ha nagyon finom csiszolást végzel, hogy nagyon sima felületet kapjunk.
A kristályok legjobb szaporodásának lehetővé tétele érdekében javasoljuk, hogy a fémezett / gyöngyházas alapra / lakkra lakkot használjunk, majd szárítás után 1200-ra csiszoljuk: Valójában nagyon sima felületen a kristályok jobbak lesznek, mint egy nyers fém alap. Szárítsuk 12 órán át, majd permetezzük a KristályX terméket. A reakció jobb lesz.

2 / KRISTÁLYOSÍTÓ:

Alkalmazd a kristályosítót a permetezővel (nincs pisztoly használata). Alkalmazd úgy, hogy a tárgyad teljesen vastagon legyen permetezve. Gyorsan permetezd! Az extra vastagság a szárítás során hibákat okoz. Azonnal helyezd a darabot legalább 25°C-fokos szárítóba és száraz légkörben (minél magasabb a hőmérséklet, annál sikeresebb lesz a kristályosodás). A kristályok a párolgás során nagyon gyorsan képződnek (kevesebb mint 20 perc alatt). (A kristályosítót öntéssel, áztatással, .., de nem a pisztollyal lehet alkalmazni.

 

3 / TISZTÍTÁS:

Vigyél fel egy könnyű fekete réteget (csak oldószeres - fekete festék). Ez a fátyol nagyon vékony és félig átlátszó maradjon. Közvetlenül ezt követően gyengéd, puha csiszoló szivaccsal és vízzel tisztítsd meg a kristályokat. (Ha a fekete réteg túl vastag, vagy túlságosan megszáradt, akkor az összes kristálymintát a tisztítással kockáztatjuk.)

 

4 /CANDY:

Lakkozás 30 percen belül, miután megbizonyosodtál arról, hogy a felület száraz. Használj Candy festéket a lakkozáshoz. (A CANDY menüpontban vásárolhatod meg az üvegekben vagy aeroszolokban): A Candy teljesen átlátszó: a fémszürke kristályok színe lesz, míg a megfeketedett részek fekete marad. Mindenekelőtt ez az, ami kihozza a mélység (3D-s) hatást.

Kristályosítási hatékonyság: 500ml: 2,5 m² max

Tárold szobahőmérsékleten: 10-25°C

Vigyázz a környezeti páratartalomra: A rossz kristályosodás oka lehet

Hideg esetén a folyadék fagyasztható / kristályosodhat; ezekben az esetekben melegítsd fel a terméket vízfürdőben.


GYIK
Hogyan alkalmazzák a Kristály X-et?

A Kristály X-et festékpisztollyal vagy akár egy standard spriccel- lehet felhordani.

A Kristály X hőt igényel az eredmények eléréséhez?

Kristály X nagyszerűen működik hővel vagy anélkül.

Mennyi ideig tart a kristályok kialakulása?

A Kristály X teljes kristályosodást ér el, általában 10-15 perc alatt, átlagos hőmérsékleten.

Hogyan tudom szabályozni a kristályok hatását?

A hő alkalmazása egyszerűen kényszerítheedi a kristályok kialakulását, ha gyorsan száradnak akkor kisebb finom szőtt kristályokat eredményez. Amennyiben levegőn szárad, nagy kiterjedésű kristályok keletkeznek.

A Kristály X tökéletesen kombinálható bármely Candy színező anyaggal, hogy páratlan élményt nyújtson.

Kristály hatás

Hogyan tudom szabályozni a kristályok hatását?

A hő alkalmazása egyszerűen kényszerítheedi a kristályok kialakulását, ha gyorsan száradnak akkor kisebb finom szőtt kristályokat eredményez. Amennyiben levegőn szárad, nagy kiterjedésű kristályok keletkeznek.


Webáruház készítés