Elérhetőségünk: info@chromestylehungary.com

Kristály hatás

Kristály hatás

kristály hatás

A kristályosító termék kristályosodás formájában épződik. Ez a általában egy Candy-vel lakkozott, ami színes hatást és mélyhatást biztosít. A termékek különböző kiszerelésekben kaphatók.

Partnereink és Viszonteladóink belépés után láthatják a kedvezményes árakat!


2termék 12
2termék 12

Alkalmazási mód:

1 / A HÁTTÉR:

El kell kezdeni egy METAL háttérrel (fémes szín a lényeg). Ehhez az anyaghoz oldószeralapú (nem vízalapú), lakkozott alapokat kell használni. Ehhez ajánljuk a fényes alumínium vagy durva alumínium festék alkalmazását. Hagyjuk teljesen megszáradni az egész felületet: Jobb, ha nagyon finom csiszolást végzel, hogy nagyon sima felületet kapjunk.
A kristályok legjobb szaporodásának lehetővé tétele érdekében javasoljuk, hogy a fémezett / gyöngyházas alapra / lakkra lakkot használjunk, majd szárítás után 1200-ra csiszoljuk: Valójában nagyon sima felületen a kristályok jobbak lesznek, mint egy nyers fém alap. Szárítsuk 12 órán át, majd permetezzük a KristályX terméket. A reakció jobb lesz.

2 / KRISTÁLYOSÍTÓ:

Alkalmazd a kristályosítót a permetezővel (nincs pisztoly használata). Alkalmazd úgy, hogy a tárgyad teljesen vastagon legyen permetezve. Gyorsan permetezd! Az extra vastagság a szárítás során hibákat okoz. Azonnal helyezd a darabot legalább 25°C-fokos szárítóba és száraz légkörben (minél magasabb a hőmérséklet, annál sikeresebb lesz a kristályosodás). A kristályok a párolgás során nagyon gyorsan képződnek (kevesebb mint 20 perc alatt). (A kristályosítót öntéssel, áztatással, .., de nem a pisztollyal lehet alkalmazni.

 

3 / TISZTÍTÁS:

Vigyél fel egy könnyű fekete réteget (csak oldószeres - fekete festék). Ez a fátyol nagyon vékony és félig átlátszó maradjon. Közvetlenül ezt követően gyengéd, puha csiszoló szivaccsal és vízzel tisztítsd meg a kristályokat. (Ha a fekete réteg túl vastag, vagy túlságosan megszáradt, akkor az összes kristálymintát a tisztítással kockáztatjuk.)

 

4 /CANDY:

Lakkozás 30 percen belül, miután megbizonyosodtál arról, hogy a felület száraz. Használj Candy festéket a lakkozáshoz. (A CANDY menüpontban vásárolhatod meg az üvegekben vagy aeroszolokban): A Candy teljesen átlátszó: a fémszürke kristályok színe lesz, míg a megfeketedett részek fekete marad. Mindenekelőtt ez az, ami kihozza a mélység (3D-s) hatást.

Kristályosítási hatékonyság: 500ml: 2,5 m² max

Tárold szobahőmérsékleten: 10-25°C

Vigyázz a környezeti páratartalomra: A rossz kristályosodás oka lehet

Hideg esetén a folyadék fagyasztható / kristályosodhat; ezekben az esetekben melegítsd fel a terméket vízfürdőben.


GYIK
Hogyan alkalmazzák a Kristály X-et?

A Kristály X-et festékpisztollyal vagy akár egy standard spriccel- lehet felhordani.

A Kristály X hőt igényel az eredmények eléréséhez?

Kristály X nagyszerűen működik hővel vagy anélkül.

Mennyi ideig tart a kristályok kialakulása?

A Kristály X teljes kristályosodást ér el, általában 10-15 perc alatt, átlagos hőmérsékleten.

Hogyan tudom szabályozni a kristályok hatását?

A hő alkalmazása egyszerűen kényszerítheedi a kristályok kialakulását, ha gyorsan száradnak akkor kisebb finom szőtt kristályokat eredményez. Amennyiben levegőn szárad, nagy kiterjedésű kristályok keletkeznek.

A Kristály X tökéletesen kombinálható bármely Candy színező anyaggal, hogy páratlan élményt nyújtson.

Kristály hatás

Hogyan tudom szabályozni a kristályok hatását?

A hő alkalmazása egyszerűen kényszerítheedi a kristályok kialakulását, ha gyorsan száradnak akkor kisebb finom szőtt kristályokat eredményez. Amennyiben levegőn szárad, nagy kiterjedésű kristályok keletkeznek.