Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
WORKSHOP

Króm anyag kipróbálása. Klikk

Legyél Te is Partnerünk

Facebook

Partnerünk az Alapjárat.hu

Alapjárat

Szavazás
Házhozszállítás

házhozszállítás

Tanúsítvány
SSL Certificate

Kaméleon hatás


Kaméleon hatás

Kaméleon hatáskaméleon hatás

Hagyd, hogy elragadjon a képzeleted! Gyönyörűen szikrázó felületeket készíthetsz a Chrome Style Technology kaméleon hatású termékeivel. A végeredmény csak a fantáziádon múlik! Gyakran egy érdekes hatás kedvéért keverni is szokták a pigmenteket egymással.

kameleon színek

A speciális effektek kaméleonok (más néven Flip-flop,) a gyöngyházfestékek családjába tartoznak: az alkalmazott színárnyalat a test alakjától függően több színt is megjeleníthet (2-5).

Az Egyesült Államokból eredően ezek a festékek már évek óta ismertek az autóipari festékek személyre szabása terén; színeik szépsége, stabilitása az idő múlásával és nagyszerű alkalmazhatóságuk miatt különleges hatásfestékek.

A Chrome Style Technology által forgalmazott kaméleon pigmentek kiváló minőségű műszaki termékek, amelyeket a legjobb áron értékesítünk. 
Kaméleon hatások

 

Chrome Style Technology kaméleonhatású festmények exkluzív vonalának színeI.

A speciális effektek kaméleonok (más néven Flip-flop, Scarabé, Harlequin ...) a gyöngyházfestékek családjába tartoznak: az alkalmazott színárnyalat akár több színt is megjeleníthet (2-5) a tárgy alakjától függően.

A kaméleon színeink kiváló minőségű műszaki termékek, amelyeket a legjobb áron értékesítünk. 

Webáruház készítés