Elérhetőségünk: info@chromestylehungary.com

VTN próbacsomag egyszerű
VTN próbacsomag egyszerű
Bruttó: 6 490 Ft

VTN próbacsomag egyszerű

Egyszerű csomag tartalma:

- VTN aktivátor spray 400 ml

- VTN fólia 50 cm x 100 cm (A rendelés megjegyzésébe írd bele a kiválasztott VTN fólia cikkszámát! Irizáló és hologramos fólia nem kérhető a próbacsomagba!)

 

Teljes csomag tartalma:

- VTN aktivátor spray 400 ml

- VTN fólia 50 cm x 100 cm (A rendelés megjegyzésébe írd bele a kiválasztott VTN fólia cikkszámát! Irizáló és hologramos fólia nem kérhető a próbacsomagba!)

- 1 db speed alakzat

- Bázis spray 400ml választható színben.

Amennyiben a megjegyzésben nem szerepelteted a kiválasztott fólia cikkszámát úgy egy általunk választott fóliát küldünk a próba csomagban.

Bruttó: 6 490 Ft
Egységár: Bruttó: 6 490 Ft/cs
Részletek

VTN fólia választásért kattints ide!

 

VTN fólia (hydro transzfer fólia) merítési folyamata

1. Az alapot bázis festékkel szükséges lefújni. A bázis festék 20 C°-on 30 perc alatt szárad. A bázis festék különböző színekben kapható. A VTN fóliák transzparensek, ezáltal sok esetben az alsó bázis festék szín meghatározza a kész grafika kinézetét.

2. A fóliát megfelelő méretűre kell vágni. Ez általában a merítendő tárgynál mind a 4 oldalon 1-1 arasznyival nagyobb felületet igényel. A VTN fóliát papír ragasztó szalaggal mind a 4 oldalán rögzíteni kell, meggátolva a fólia vízben való szétcsúszását feloldás után. 

3. A VTN fóliát 28-32 C° közötti vízbe kell meríteni. Ettől eltérő vízhőmérséklet esetén a fólia nem megfelelő reakciót mutat merítés közben. Onnan tudod, hogy a fólia melyik oldalát kell a vízre tenni, hogy a mutató és hüvelyk ujjad megnedvesíted és közé fogod a fóliát. Amelyik oldala tapad az van a víz felé. A VTN fóliát levegő mentesen kell a víz felszínére helyezni. 90 mp várakozás után az aktivátort egyenletesen kell a felületre permetezni, szélekre, sarkokra is ügyelve, hogy a VTN fóliát mindenhol megoldja az aktivátor. Az aktivátorral való permetezés után 20 mp-en belül el kell kezdeni a merítés folyamatát. 

4. A merítést egyenletes sebességgel, határozott mozdulattal kell elvégezni. Miután a kívánt tárgyat teljesen bemerítettük a vízbe, a fólia maradékot keverjük el a vízben mielőtt a víz alól a bemerített tárgyet kiemelnénk. A kész VTN-ezett tárgyat langyos folyó víz alatt mossuk addig, míg a csúszós felület megszűnik a felszínén. Ez akár 5 percig is eltarthat. 

5. Ezután levegő pisztollyal szárítsuk le a felületet. 20 C°-on 2 óra elteltével lakkozható a felület, hogy kültéri tartósságát emeljük.

Chrome Style Technology
Amennyiben kérdésed lenne a termékkel kapcsolatban, írj nekünk az info@chromestylehungary.com email címre vagy a kapcsolat menüpontban található űrlapon.

Adatok
Brand:
Chrome Style Technology
Szín:
Egyszerű csomag
Cikkszám:
vtnprobacsomag
Tömeg:
1 kg/db
Kiegészítő termékek
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (2 vélemény)
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Gyuri
2021.12.23
Gyors csomagküldés. Nagyon jó kis csomag, hogy kipróbáld magad, és feldobd valami tárgynak a kinézetét
Márton
2021.11.25
Nagyon jó kis csomag akár egy két darabhoz is vagy csak próba kép. Segítőkész hozzáállás ????