A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
WORKSHOP

Króm anyag kipróbálása. Klikk

Legyél Te is Partnerünk

Facebook

Partnerünk az Alapjárat.hu

Alapjárat

Blog oldalunk

Kridx központi oldalunk

Szavazás
Milyen felületre használnád a Chrome Style anyagot?
Fém (pl; autóipar)
Üveg
Kerámia, porcelán
Fa
Műanyag, plexi
Házhozszállítás

házhozszállítás

Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate

VTN fóliák és kiegészítők

Fő kategória >VTN fóliák és kiegészítők

VTN fóliák és kiegészítők

KIZÁRÓLAG MINŐSÉGI VTN FÓLIÁK!

vtn fólia és vtn aktivátor. Kridx

Az elmúlt időkben számos VTN fóliát teszteltünk import

beszállításokból.

A nevetségesen olcsó-tól a méregdrága VTN fóliák-ig.

Jelenleg bátran állíthatjuk, hogy a webáruházunkban kiváló minőségű VTN fóliákkal találkozol. Érdemes minden esetben a minőséget választanod, hiszen megkönnyíti a munkádat és a megjelenés sem utolsó szempont.

TUDTAD?

AMENNYIBEN MINKET VÁLASZTASZ VTN FÓLIA

BESZERZÉS HELYEKÉNT, ABBAN AZ ESETBEN

A MINKET MEGKERESŐ MEGRENDELŐKET KÜLDÜNK

HOZZÁD DÍJMENTESEN!

A víz transzfernyomás, VTN, Hydrographics, hydrotransfer, water transfer printing, merítéssel történő nyomtatás 

Részletes használati utasítás az oldal alján, vagy a termékeknél olvasható!

FIGYELEM!

Amennyiben VTN fóliát rendeltél, abban az esetben a szállítási költséged + 950 Ft-al több lesz! Természetesen rendelésenként 1 darab plussz költséged keletkezik!

vtn fólia tartó henger

Miért?

Speciális hengerben küldjük a fóliát számodra, így óvjuk a sérüléstől. Ezt a szállító hengert később fel tudod használni saját fóliáid tárolására is!

vtn lépésről-lépésre

Vtn fólia és vtn aktivátor
A hidrográfiai technológia egyedülálló módja annak, hogy egy különleges felületet vízbe mártva egy speciális fólia segítségével dekoráljunk. AVTN-el végzett felületkezeléssel a tárgyakat most kevesebb költséggel és rövidebb várakozási idővel lehet testreszabni.

Hidrodiping, water transfer printing, hidrotranszfer, hidrográfiai transzfer, ugyanaz a kifejezés az áztatási technikához mint a VTN


A Kridx Creative Group minden olyan terméket és utasítást kínál, amellyel a hidrográfiai transzfernyomtatási technikát saját magad tudod megvalósítani. 

Ez a csodálatos folyamat mindenki számára elérhető, és lehetővé teszi bármely tárgy díszítését és személyre szabását, (amennyiben vízbe meríthető a tárgy).  

VTN, Hydrographics, hydrotransfer, esetleg water transfer printing vagy merítéssel történő nyomtatás egy olyan folyamat, mikor egy tárgyat vízbe merítünk egy kiválasztott VTN (fólia) filmen keresztül. Ez a cseppfolyósítással lehetséges. Ez a folyamat lehetővé teszi, hogy a bevonat szűk területekre kerüljön, és teljesen lezárja az elemet. Ezután lakkozzuk, hogy megvédjük a karcolódástól, az UV sugaraktól és az általános kopástól. A munkádhoz kiváló kompresszorokat és szerszámokat vásárolhatsz ide kattintva. A lehetőségek végtelenek a festék- és filmkombinációk számának köszönhetően. 

Valóban egy egyedi kivitelezés!

VTN, vagy Hydrographics esetleg water printing néven ismerté vált technológia lényege hogy a megfelelő hőmérsékletű vízbe való merítéskor keletkezett nyomással juttatjuk fel a kívánt felületre a mintát, mely egy "fólia" rétegen van. A filmrétegren található a minta (mely mintából vásárolható több féle is). A fóliát víz felületére helyezve aktivátorral permetezzük be, amely feloldja a fóliát és így a minta a tárgyon marad.  Ha elkészült, száradást követően lakkozzuk a felületet, ezzel érjük el a tartósságot és magas fényt. 

Lehetőségünk van a lakkot speciális színezékkel is ellátni (Webáruházunkban ide kattintva kapható), így egy színes mintás felületet hozhatunk létre.

VTN, vagy Hydrographics esetleg water printing fólia?

water printing eljárással készült felületek nem is hasonlíthatóak egy általános fóliához. A technológia 100%-osan úgy a minőségében mint megjelenésében megeggyezik a legjobb autó fényezéssel.

Hátrányai: csak 120-130 Celsius fokig hőálló a festés és a technológia jellege miatt, csak olyan tárgyak, alkatrészek felületei kezelhetőek water printinggel, amelyek vízállóak, vízbe márthatóak. De általában elmondható, hogy ami festhető az víz álló is.

Amennyiben VTN fóliát rendelsz és kiszállítást kérsz, abban az esetben a szállítási költséged + 950 Ft-al több lesz!

Miért?

Speciális hengerben küldjük a fóliát számodra, így óvjuk a sérüléstől. Ezt a szállító hengert később fel tudod használni saját fóliáid tárolására is!

A VTN, hidrotranszfer vagy hidrodip egy átviteli nyomtatási eljárás , más néven hidrográfiai nyomtatás.

Lehetővé teszi a tárgy felszínére történő áztatással, hogy egy előre nyomtatott mintákat helyezzünk el a felületen, amelyeket festett PVA fóliák formájában készülnek el.
A technika egyszerű és az eredmények meglehetősen lenyűgözőek a dekorációk minősége és utánzása szempontjából (fa, rost, álcázás, bőr ..).

A folyamat mindenki számára jól ismert, mert sok éven keresztül használják fel az autóipari műszerfal-elemek és egyéb felületeken.


A VTN, vagy a víz Transfer vagy Hydrodipping alkalmazható minden típusú anyagok (a fa, üveg, fém, stb), amennyiben a tárgy megfelelően alapozott és / vagy előállított (tisztítás, csiszolás, alkalmazva a primer)..
Miután a tárgyat díszítették és lakkozták, nagyon ellenálló és tartós.

Előállítás

Az első lépés a zsírtalanítása, por mentesítés, szárítás a jó tapadás érdekében.


Milyen esetekben alkalmazz megfelelő alapozót a tökéletes tapadás érdekében?
> Csupasz fémekre, műanyagokra, üvegre és kerámiára.

Megjegyezzük, hogy a CelDip aljzatunk alapozó nélküli tapadást és közvetlenül fémekre és műanyagokra tesz lehetővé.


A felhasznált átviteli VTN fólia függvényében szükség lehet arra, hogy válassz egy adott alap színt: (ide kattintva találsz)

- Átlátszó fóliák ( átlátszó kígyó, buborékok, átlátszó karbon, ...) esetén ez kötelező. Ehhez a CelDip alréteg több színben kapható.

- Az átlátszatlan filmek esetében a háttér színe nem számít.

A CEL-DIP speciális aljzat 24 órával az alkalmazást követően csiszolás nélkül már használható.


A VÉGREHAJTÁS TECHNIKÁJA :


Válassz egy megfelelő méretű "medencét" az áztatandó rész számára (elég mély, elég széles legyen), és töltsd fel vízzel, aminek a hőmérséklete elérje a legalább 30-35°C-t.

Vágjunk egy VTN filmet, és alkalmazzunk maszkoló ragasztókat, amit a kivágott VTN fólia széleire ragasztunk, így a film szabadon mozoghat és nyúlhat.

A medencének elég nagynak kell lennie ahhoz, hogy a film az érintkezés után ne érintsd meg a falakat.
Óvatosan helyezd a fóliát a víz felszínére, a víz felé nézzen (a filmet nedves ujjaddal fogd közre (a ragadós oldalt a vízre kerüljön). Kerüld a légbuborékokat. Hagyd, hogy a film 1 percig pihenjen a vizen.

AKTIVÁLÁS

20-30 cm távolságból festékszóró pisztollyal alkalmazd egyenlő mennyiségben. Figyelj oda, hogy mindenhova kerüljön.

Emlékeztető: Az aktivátor mennyiségének tisztességesnek és elegendőnek kell lennie. Ha nem elég, a film nem oldódik fel. Ha túl sokat teszel, a film széteshet. Az alkalmazott aktivátor mennyisége a tárgytól való távolságtól és a szórópisztoly beállításától függ.


Általában 5 másodpercet kell várni, majd meríteni a darabot. Láthatjuk, hogy a film aktiválva van és készen áll arra, hogy "mártható legyen", amikor ellazul.

Ha a film nem aktiválódik, és nem pihen, alkalmazz egy vagy két további aktivátor réteget.


(A termék alkalmazásakor kövesd a biztonsági utasításokat)

Merítés:

A darabot lassan, 30-45 ° -os dőlésszöggel, előre haladó mozdulattal, egyenletesen merítjük.
A darab teljesen leereszkedett a fólián keresztül, akkor mozgasd meg a víz alatt a tárgyat és emeld ki.

Öblítés:
Alaposan le kell mosni / öblíteni és óvatosan és alaposan eltávolítani a festék és a film maradványait a szoba felületéről vízzel. (Ez egy taknyos anyag, amit alaposan el kell távolítani. Fogod érezni a kezeddel. Ha nyálkás, akkor öblítsd tovább.

Lakkozás:

Hagyd, hogy szobahőmérsékleten megszáradjon, majd lakkozd le, hogy megvédd a dekorációt és szép fényes felületet adjon.

Tárolás:
Az VTN filmet mérsékelt és száraz légkörben kell tárolni.

Hogyan tudjuk meg a helyes oldalt?
Tedd át a nedves ujjadat a VTN fóliára és amelyik hozzá ragad az újjadra, az legyen víz felé néző oldal.
Ne tegyél túl sok aktivátort (elegendő 2 réteg), és ne lépd túl a 15 másodperces várakozási időt.
A vízbe merülés után tarts 5-10 másodperc alatt víz alatt.

Gyakran használt keresőszavak az oldalunkon:

100% króm hatás. Chrome Style vegyi termékek,  90-95% Króm hatású oldószeres termék, VTN fóliák és kiegészítők, ,    Candy színezők, transzparens festékek, , ,Candy koncentrátum színezőanyagok 250 ml vagy 1 literes, Választható színekben ,, , Candy színezők spray kiszerelésekben (2K), Fémes alapfesték Candy festéshez, Különleges hatások, festékek, effektek (folyékony), Holografikus hatások, Szivárvány hatások, Ultrafinom Arco holografikus festék 20-35 mikron, Spektrum kovalens hologramm festék, ,Prizmatikus spektrumm hologram, 3D hologramm effekt hatású festék spray, Kaméleon hatás, 400 ml készre kevert Kaméleon spray, Kaméleon festékek. 250 ml- 500 ml, Kaméleon festékek. 2 literes és 10 literes szettek, Vizes alapú kaméleon festékek, Kristály gyöngyház hatású lakkok, Kristály gyöngy hatású lakk spray 290 ml, Világos gyöngyházhatású kristály lakk, Kristály hatás, Márvány hatás, Fotkróm festék, Irizáló hatású festék, Interferencia tarományú festék, Opál hatású festék, Nagy ellenállású poliuretán bevonat, Üveg festékek, Gyöngyház festékek, Gyöngyház festék, Különleges gyöngyház festékek, Gyémánt gyöngyház hatású festékek 400 ml spray, Gyámánt gyöngyház hatású festékek. 250ml-500 ml, Multi color gyöngyház festékek, Fémes festékek, Fémes festékek. 125 ml. Választható színekben, Fémes festékek. 400 ml. Spray. Választható színekben, Fémes festékek. 500ml-1 literes kiszerelésekben, Rózsaszín-arany fémes festék (Rose-Gold), Arany festék, Sötétben világító hatások, Foszforeszkáló festék. Spray, Vizes bázisú, foszforeszkáló festékek, Foszforeszkáló festékek airbrush-hoz, Foszforeszkáló lakk, Autóipari foszforeszkáló festékek, UV fényre reagáló festékek, UV fényre reagáló festékek 60 ml-es kiszerelében, UV fényre fluoreszkáló festékek. 250ml, 1 liter, UV fényre fluoreszkáló spray 400 ml, Termokromikus, hőmérsékletre változó festékek, Termokromikus festékek 250 ml, Termokromikus festékek 1 liter, Pulzáló, többszínű termokromikus festék, Fluoreszkáló színek, Fluoreszkáló színek 125 ml, Fluoreszkáló szinek 500ml-1liter, Fluoreszkáló jelölő festék, Spray 400ml fluoreszkáló festék, Airbrush-hoz használható fluoreszkáló festékek, Csillámok, gyöngyök, pigmentek (száraz anyagok), Fehér gyöngy-tiszta, szintetikus csillám, Fényvisszaverő üveg mikrogyöngyök, Fémpehely, Foszforeszkáló (sötétben világító) pigmentek, Gyémánt gyöngyház porok, Holografikus gyöngyök, Irizáló csillogó pehyhek, gyöngyök, Kristály gyöngy porok, Színező pigmentek, Lakk (Speciális lakkok), UV védelem lakkhoz, Speciális adalékok, Rugalmasító adalék lakkhoz és festékhez, Mattírozó por adalék, Mattírozó folyadék, Folyékony maszkoló, Hidrofób termék, Nano kerámia bevonat, Polírozás, Műanyag festékmodellel (Speed alakzat), Kompresszorok, szűrők, kiegészítők, Festékszóró és vegyszerszóró, homokfúvó pisztolyok, gyöngyszóró, Mini festőkabin, Munkavédelmi eszözök

 

Webáruház készítés