Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
WORKSHOP

Króm anyag kipróbálása. Klikk

Legyél Te is Partnerünk

Facebook

Partnerünk az Alapjárat.hu

Alapjárat

Szavazás
Házhozszállítás

házhozszállítás

Tanúsítvány
SSL Certificate

Vtn fólia, aktivátor és kiegészítők

Főkategória >Vtn fólia, aktivátor és kiegészítők

VTN AKTIVÁTOR, VTN FÓLIA ÉS KIEGÉSZÍTŐK

Vtn fólia és vtn aktivátor

 
VTN fólia (hydro transzfer fólia) merítési folyamata:

Az alapot bázis festékkel szükséges lefújni. A bázis festék 20 C°-on 30 perc alatt szárad. A bázis festék különböző színekben kapható. A VTN fóliák transzparensek, ezáltal sok esetben az alsó bázis festék szín meghatározza a kész grafika kinézetét.

A VTN fóliát 28-32 C° közötti vízbe kell meríteni. Ettől eltérő vízhőmérséklet esetén a fólia nem megfelelő reakciót mutat merítés közben.

Onnan tudod, hogy a fólia melyik oldalát kell a vízre tenni, hogy a mutató és hüvelyk ujjad megnedvesíted és közé fogod a fóliát. Amelyik oldala tapad az van a víz felé.

Merítés előtt a fóliát megfelelő méretűre kell vágni. Ez általában a merítendő tárgynál mind a 4 oldalon 1-1 arasznyival nagyobb felületet igényel. A VTN fóliát papír ragasztó szalaggal mind a 4 oldalán rögzíteni kell, meggátolva a fólia vízben való szétcsúszását feloldás után.

A VTN fóliát ezután levegő mentesen kell a víz felszínére helyezni.

90 mp várakozás után az aktivátort egyenletesen kell a felületre permetezni, szélekre, sarkokra is ügyelve, hogy a VTN fóliát mindenhol megoldja az aktivátor.

Az aktivátorral való permetezés után 20 mp-en belül el kell kezdeni a merítés folyamatát.

A merítést egyenletes sebességgel, határozott mozdulattal kell elvégezni.

Miután a kívánt tárgyat teljesen bemerítettük a vízbe, a fólia maradékot keverjük el a vízben mielőtt a víz alól a bemerített tárgyet kiemelnénk.

A kész VTN-ezett tárgyat langyos folyó víz alatt mossuk addig, míg a csúszós felület megszűnik a felszínén. Ez akár 5 percig is eltarthat.

Ezután levegő pisztollyal szárítsuk le a felületet.

20 C°-on 2 óra elteltével lakkozható a felület, hogy kültéri tartósságát emeljük.

Webáruház készítés