A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
WORKSHOP

Króm anyag kipróbálása. Klikk

Legyél Te is Partnerünk

Facebook

Partnerünk az Alapjárat.hu

Alapjárat

Blog oldalunk

Kridx központi oldalunk

Szavazás
Milyen felületre használnád a Chrome Style anyagot?
Fém (pl; autóipar)
Üveg
Kerámia, porcelán
Fa
Műanyag, plexi
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate

VTN fóliák és kiegészítők

Fő kategória >VTN fóliák és kiegészítők

VTN fóliák és kiegészítők

Vtn fólia és vtn aktivátor

A víz transzfernyomásVTN, Hydrographics, hydrotransfer, water transfer printingmerítéssel történő nyomtatás 

FIGYELEM!

Amennyiben VTN fóliát rendeltél, abban az esetben a szállítási költséged + 950 Ft-al több lesz! Természetesen rendelésenként 1 darab plussz költséged keletkezik!

Miért?

Speciális hengerben küldjük a fóliát számodra, így óvjuk a sérüléstől. Ezt a szállító hengert később fel tudod használni saját fóliáid tárolására is!

vtn lépésről-lépésre


Sorrend:


Sorrend:

A hidrográfiai technológia egyedülálló módja annak, hogy egy különleges felületet vízbe mártva egy speciális fólia segítségével dekoráljunk. AVTN-el végzett felületkezeléssel az tárgyakat most kevesebb költséggel és rövidebb várakozási idővel lehet testreszabni.

A víz transzfernyomás, más néven VTN, Hydrographics, hydrotransfer, esetleg water transfer printing vagy merítéssel történő nyomtatás egy olyan folyamat, mikor egy tárgyat vízbe merítünk egy kiválasztott filmen keresztül. Ez a cseppfolyósítással lehetséges. Ez a folyamat lehetővé teszi, hogy a bevonat szűk területekre kerüljön, és teljesen lezárja az elemet. Ezután lakkozzuk, hogy megvédjük a karcolódástól, az UV sugaraktól és az általános kopástól. A munkádhoz kiváló kompresszorokat és szerszámokat vásárolhatsz a Szerszám Shop oldalon. A lehetőségek végtelenek a festék- és filmkombinációk számának köszönhetően. 

Valóban egy egyedi kivitelezés!

VTN, vagy Hydrographics esetleg water printing néven ismerté vált technológia lényege hogy a megfelelő hőmérsékletű vízbe való merítéskor keletkezett nyomással juttatjuk fel a kívánt felületre a mintát, mely egy "fólia" rétegen van. A filmrétegren található a minta (mely mintából vásáróható több ezer féle is). A fóliát víz felületére helyezve aktivátorral permetezzük be, amely feloldja a fóliát és így a minta a tárgyon marad.  Ha elkészült, száradást követően lakkozzuk a felületet, ezzel érjük el a tartósságot és magas fényt. 

Lehetőségünk van a lakkot speciális színezékkel is ellátni (Webáruházunkban kapható), így egy színes mintás felületet hozhatunk létre.

VTN, vagy Hydrographics esetleg water printing fólia?

water printing eljárással készült felületek nem is hasonlíthatóak egy általános fóliához. A technológia 100%-osan úgy a minőségében mint megjelenésében megeggyezik a legjobb autó fényezéssel.

Hátrányai: csak 120-130 Celsius fokig hőálló a festés és a technológia jellege miatt, csak olyan tárgyak, alkatrészek felületei kezelhetőek water printinggel, amelyek vízállóak, vízbe márthatóak. De általában elmondható, hogy ami festhető az víz álló is.

Gyakran használt keresőszavak az oldalunkon:

Műanyag krómozásaKridxvtnvtn fóliaWater Transfer Printing, felni krómozásavegyi krómchromechromestylekrómozás budapestenkróm betanításkróm felületszínes krómszínezett krómozásfa krómozásaüveg krómozásporcelán krómozásakróm felnipartnereket keresünkviszonteladókat keresünkkróm oktatása festékszóróvizes króm, vegyi króm 100% króm hatás. Chrome Style vegyi termékek 90% Króm hatású oldószeres termék VTN fóliák és kiegészítők Candy színezők, transzparens festékek Candy színezőanyagok, transzparens festékek Candy színezők spray kiszerelésekben Különleges hatások, gyöngyök GhosTech pigment Gyöngyház hatások HiTech szál hatások Hologram hatás 100% hologram hatás Kaméleon hatás Kristály hatás UV porok és pigmentek UV színek testre és arcra UV por pigmentek Fluoreszkáló színek Sötétben világító hatások. Foszfor színek Holografikus lakk Fényvisszaverő pigmentek Airbrush Airbrush pisztolyok Airbrush készletek kompresszorral Kompresszorok, kiegészítők Festék szárítás-infravörös szárítók Festékszóró és vegyszerszóró, homokfúvó pisztolyok Munkavédelmi eszözök Polírozás


Webáruház készítés