Elérhetőségünk: info@chromestylehungary.com

Láva hatású festék, fehér, 2K
Láva hatású festék, fehér, 2K
Bruttó: 49 900 Ft

Láva hatású festék, fehér, 2K

Fehér repedezett hatású festék (repedt, repedezett), személyre szabja a vulkáni lávahatást különböző színekben vagy effektusokban.

2 komponensből álló készlet: ALAP ÉS REAGENS

Bruttó: 49 900 Ft
Részletek

Ez a hatás két repedt komponensből áll a kívánt felület elérése érdekében, javasoljuk, hogy kövesse az utasításokat . Különböző kombinációk készíthetők , de célszerű a végső reccsenésnél markánsabb háttérszínt választani, hogy ezt a látványos hatást még jobban kontrasztba hozzuk.

Alkalmazási javaslatok:

Vigye fel az A komponens rétegét, ennek a komponensnek az funkciója , hogy az alkalmazástól függően repedéseket generáljon , ha finomabb felületet szeretne kapni, akkor egy réteget kell felvinni kis mennyiségű komponenssel, ha pedig nagyobb térfogatú repedéseket kell felhordani vastag réteg.


Várjon 10 percet, majd nedves bevonattal vigye fel a végső repedést, hogy nagyobb hatást érjen el a recsegés idején , és várjon 5-20 percet, amíg a hatás kifejti a hatását. ( Ne lépje túl a rétegek felvitelét a végső reccsenésnél )


Lakkozás a kívánt felülettel. Ha teljesen sima felületet szeretne, akkor 2-3 réteg lakk felhordása javasolt . (A rétegek közötti időt ajánlatos hagyni az egyes lakkgyártók által meghatározott )

Adatok
Brand:
Chrome Style Technology
Cikkszám:
lava_feher
Tömeg:
200 g/szett
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!