Elérhetőségünk: info@chromestylehungary.com

Króm hatású oldószeres "króm" termék. Compromise. 90 %-os króm hatás 1 liter.
Króm hatású oldószeres "króm" termék. Compromise. 90 %-os króm hatás 1 liter.
Bruttó: 55 000 Ft

Króm hatású oldószeres "króm" termék. Compromise. 90 %-os króm hatás 1 liter.

compromise króm

 

    

 

Bruttó: 55 000 Ft
Egységár: Bruttó: 55 Ft/ml
Részletek

90%-os króm hatás percek alatt!

Bár ez a termék megjelenésében és az egyszerű elkészítésében nem hasonlit az oldalunkon található Chrome Style vegyi "króm" termékhez(ide kattintva), de mint eddig is, célunk és törekvésünk az alacsonyabb króm hatású termék létrehozása. Ezért mint a termék neve is tükrözi "Compromise" (Kompromisszum).

 

Az új Compromise Chrome termék a fényvisszaverő bevonatok technológiájára a legfrissebb fejlesztéseket használja.
Könnyen alkalmazható bármely olyan felületen, amelyet festeni lehet, mint pl. A fémek, a fa, a habok, a kerámia, az üveg, és közvetlenül permetezhető a műanyagokra is.

A Compromise Chrome jelenleg az egyik leginkább fényvisszaverő króm hatású termék a piacon.
A mikroszkópikus részecske-tartalom közelében kiváló felületi orientációval rendelkezik, amely minden alkalommal tükrös felületet biztosít.
A Compromise segítségével akár 95%-os visszaverődést is elérhet.

A Compromise Chrome termékhez mindent megtalál, amire szüksége van, beleértve a króm hatású terméket, a gyorsan száradó fekete alap festéket és a kompatibilis átlátszó fedő lakkot is ,melyet a legjobb eredmény érdekében teszteltek a Compromise bevonaton és ha helyesen alkalmazza, nem fogja "megölni" a króm hatását. 

Színezhetősége egy elképesztő megjelenést kölcsönöz a króm hatás felett, mely színezőket ugyancsak megtalál webáruházunkban.

Megjegyzés: A Compromise terméket egy teljesen kikeményített fényes fekete alapon kell használni (Javasoljuk, hogy magas minőségű 2k direkt festéket használjunk vagy vásárolja meg webáruházunkban)

Felhasználása a videóban látható, és technikai támogatást is nyújtunk.

 

COMPROMISE FELHASZNÁLÁSI UTASÍTÁS

 

COMPROMISE®

Lépés: 1

 

Használd a web áruházunkban kapható Chrome alap festéket normál módon, gondoskodva arról, hogy tökéletes felületet hozzál létre.

65 ° C-on 30 percig szárítsd, vagy szobahőmérsékleten 24 óráig.

 

Lépés: 2

 

A COMPROMISE terméket finoman fújd szórópisztollyal kis léptekben, (a pisztoly beállításától függően). Kezdjen 2-4 rétegben fújni nagyon kis mennyiségű anyaggal, de jelentős mennyiségű levegővel. Az anyag mennyisége nagyon alacsony.

 

Lépés: 3

 

Polírozzuk könnyedén polírozó párnával vagy mikro szálas ruhával. (figyelj a sarkokra és az élekre, ne polírozz!)

Egy nagyon puha, szöszmentes ruhát használjunk, és óvatosan távolítsuk el a felesleges "port" a felszínről. Amikor befejezi ezt a lépést, a megjelenés javulását észleli.

Hagyd 2-3 órát száradni.

 

Lépés: 4

 

Keverjünk fedő lakkot (oldalunkon megtalálod) a használati utasítás szerint. 1,3-1,4 mm-es fúvókával ködben és fedőfestésben. A felső lakk réteget színezhetjük a web áruházunkban található színező anyagokkal.

 

 

Ez a leírás tájékoztató jellegű!

 

Amennyiben szeretne Partnerünk lenni, vagy a terméket forgalmazni, mennyiségi kedvezmények felett további "Partnerárat" is biztosítunk!

Az európai szabadalom folyamatban van

** Figyelmeztetés: A termék rendkívűl gyúlékony. Nyílt lángtól vagy a magas hőmérséklettől tartsa távol. Kiskgyermekektől távol tartandó!

Adatok
Brand:
Chrome Style Technology
Cikkszám:
kromhatas
Tömeg:
1 kg/darab
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!