Elérhetőségünk: info@chromestylehungary.com

Hobby króm 95% krómhatás
Hobby króm 95% krómhatás
Bruttó: 12 900 Ft

Hobby króm 95% krómhatás

A terméket kimondottan hobby célokra ajánljuk. Belső dekorációk, makettek, díszítési célok, tükrök, egyedi tárgyak.. stb..

Fedő lakkozás nélkül a króm 95%-os hatást ad megfelelően fényes alap mellett. Fedő lakkozás nélkül csak korlátozottan kopásálló, viszont fedő lakkal kültéri használatra is megfelelő.

Bruttó: 12 900 Ft
Részletek

95% króm hatás elérése!

 

Használata:

Használat előtt a terméket alapossan fel kell rázni.

1. lépés: Magas fényű alap látrehozása

Ehhez a Hobby króm alap és fedő lakkot ajánljuk 1 vagy 2 rétegben felfújva. Más termékkel tesztelve a tükrösség jelentősen csökkent.

 

A lakkot az edzővel 2:1 arányban kell keverni. (100 ml lakkhoz 50 ml edzőt kell tenni. Maximum 20%-ban higítható akril higítóval). Ezt követően szobahőmérsékleten várjunk 24 órát száradásig.

 

2. lépés: Krómozás

A Hobby krómot fújjuk fel 1 vagy 2 rétegben a felületre. A rétegek között 2-5 perc teljen el, megvárva míg az egyes rétegek tükrössége elkezd kialakulni. Ezután hagyjuk a terméket száradni további 3-4 órán át szobahőmérsékleten.

3. lépés: Fedőlakkozás (opcionális)

Ha fedőlakkozni szeretnénk, 3-4 óra helyett várjunk 24 órát a krómózást követően, majd az Alap és fedőlakkal fújjuk le további 1 vagy 2 rétegben.

 

A lakkot Candy színezővel színezhetjük így színes króm felület hozható létre.

 

Alkalmazás:

Szórópisztollyal 0,8-1,3 mm-es düznivel. Ha nincs szórópisztolya, akkor használja a 95% Króm festék spray 400 ml termékünket, alap és fedőlakkozáshoz pedig a Speciális magasfényű lakk spray 400ml-t.

A termék használatra kész, csak szükség esetén higítsuk!

A termék minden féle alapanyagra, fémre, fára, kerámiára, ... megfelelő.

A tükrös króm hatás legjobban fényes alapon érvényesül. Matt vagy nem megfelelően fényes alapon a termék a tükrös hatását elveszíti, ezüstös megjelenést mutat. Üveg felületet nem kell alaplakkozni, ott közvetlen megjelenik a 95%-os tükrös hatás.

 

Hozama:

2 rétegben felhordva 1000 ml króm elegendő kb 4 m2 felületre.

Kiszerelés:

100 ml

250 ml

500 ml

1.000 ml

5.000 ml

Adatok
Brand:
Chrome Style Technology
Cikkszám:
HB-krom
Tömeg:
500 g/db
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!