Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
WORKSHOP

Króm anyag kipróbálása. Klikk

Legyél Te is Partnerünk

Facebook

Partnerünk az Alapjárat.hu

Alapjárat

Szavazás
Házhozszállítás

házhozszállítás

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


80-90% króm festék. 400 ml spray

80-90% króm festék. 400 ml spray
 • 80-90% króm festék. 400 ml spray
 • 80-90% króm festék. 400 ml spray
 • 80-90% króm festék. 400 ml spray
Bruttó: 9 900 Ft
USP:
  Hazai raktárkészlet
  5 munkanapos szállítás
Chrome Style Technology
Amennyiben kérdésed lenne a termékkel kapcsolatban, írj nekünk az info@chromestylehungary.com email címre vagy a kapcsolat menüpontban található űrlapon.
 • 80-90% króm festék. 400 ml spray

   

   

  A Króm spray tükör gazdaságos, nem mérgező és létrehoz egy valódi króm hatású (80-90%) felületet. Megjelenése az alap fényességétől függ.

   


  Természetesen ez az aeroszol termék, amely ugyanazt a krómterméket tartalmazza, mint a professzionális üvegekben kaphatóakat azok számára kerül fenntartásra, akik nem rendelkeznek szórópisztollyal. Szakemberek számára erősen ajánljuk a folyadék festékeket, amelyek jobb minőséget nyújtanak.


  Használat: Autó, dekoráció. Bármilyen anyagot lehet festeni.

  Összetétel: Oldószer festék

  Hozam: 1 aeroszol / 0,35 m2.

  VOC:> 420 g / l

   

  Alkalmazási útmutató és tippek: 

   

  2 lépést kel követni

  1. Használj sima, kemény és fényes hátteret. Ha nincs ilyen felületed (üveg, műanyag ...), akkor elengedhetetlen a fényes fekete lakkfesték alkalmazása.  Hagyd, hogy a fényes fekete alsó bevonat szobahőmérsékleten 7–14 napig megszáradjon, hogy tökéletesen kemény legyen és az oldószerek elpárologjanak. A ragyogás minősége és a réteg alatti keménység a legfontosabb krómhatás eléréséhez. Fekete lakk. Ne polírozd ha lehet vagy zsírtalanítsd. Egyszerűen tisztítsd meg a portól egy nagyon puha, száraz ruhával.

  2. Használat előtt rázd fel jól az aeroszolt. Permetezz vékony rétegeket nagyon gyors és rövid áthaladásokkal (4-5 réteg szükséges) és várj 30-60 másodpercet az egyes rétegek között. 

  Általában és különösen nedves vagy hideg időben, szükség van arra, hogy az egyes rétegek között forró levegővel (szárítóval) száríts. A króm a párolgás során megfigyelhető. Ezután hagyjuk szobahőmérsékleten megszáradni legalább 48 órán át

   

  A króm lakkozását szórópisztollyal kell elvégezni, hogy ne veszítse el a króm hatást (elengedhetetlen, hogy a lakkozást 4-5 rendkívül finom rétegben kezd el, egymástól 1-2 percenként. Ha aeroszolos lakkozásra van szüksége, akkor a króm festéknek legalább  2 hétig kell száradnia, ez azért fontos, hogy a tükörhatás teljes megváltozásának kockázatát elkerüljük. Amennyiben rövidebb időn belül szeretnénk lakkozni, abban az esetben a Protection terméket használd. Ide kattintva olvashatsz róla és vásárolhatod meg>>>>>

  A króm színezhető a Candy aeroszol alkalmazásával. 

  Ellenállás: nem sárgul. Magas hőmérsékletekkel szembeni ellenállás. Nincs elszíneződés. Enyhén ellenáll a kopásnak, a lakkozás után olyan erős, mint bármelyik autó festék.

   

  A lakkozott krómfesték: így megtartja a maximális tükörhatását és nincs veszélye a leválásnak, a lakk védi, de mégis csökkenti a tükörhatást (változóan a festő képessége és a krómfesték szárítása szerint). Fontos: A lakk aeroszolos változata megnehezíti a krómfesték jó eredményekkel történő lakkozását: Hacsak nem hagyod, hogy a krómfesték 2 hétig száradjon, a tükörhatás nagy részét elveszíti.

  Fontos tipp:

  A fényes fekete háttér tapadásának elősegítése érdekében, ha lehetséges, a króm felhordása előtt gyors lángot (1 vagy 2 rövid átjárót gázlánggal) készíts. 

  További tippek a króm festék sikeréhez.

  Először fekete, kemény, ragyogó és tökéletesen száraz háttérrel kell rendelkeznünk:

   

  Finom réteget kell festenünk.

  Ha a rétegek túl nedvesek, a króm részecskék rosszul helyezkednek el, és nem képeznek tükört.

  Másrészről, ha a rétegek túl szárazak, akkor a króm részecskék száradnak a repülés közben és ez nem képez tükörhatást.

  A rétegek vastagsága és az alkalmazási távolság is az alkalmazási hőmérséklettől függ:

  Meleg időben növeld a rétegek vastagságát.

  Hideg időben csökkentsd a rétegek vastagságát és hosszabbítsd meg a szárítási időt, vagy forró levegőforrást használj.

  A "finom fátyol" aeroszolból készül "gyors" fátyol készítésével és permetezéssel sok levegőt és kis festéket használva.

   

  Fontos, hogy ne alkalmazz új réteget anélkül, hogy az előző réteg elpárologna.

   

  A festés végén a krómfestéket pamut- vagy mikro kendővel lehet fényezni.

  Ha újra szeretnéd indítani a króm festést, akkor a króm festéket erősen polírozhatod, amíg eltűnik és meglátod újra a fényes fekete hátteret.

  Néhány utolsó tipp a tükör hatásának sikeréhez:

   

   

  Mindig vékony rétegekben használd:

  Ha a rétegek túl vékonyak a festék elpárolog a spray és a tárgy közötti repülés közben: Eredmény, nincs tükörhatás.

  Ha a rétegek túl vastagok, a króm pigmentek nem száradnak le és nem száradnak meg minden irányban: Eredmény, rossz tükörhatás

   

  Amikor azt mondjuk, hogy "nagyon vékony réteg", akkor megértjük, hogy az aeroszol alkalmazás esetén valójában "gyors réteg"kell.

   

  A levegő környezeti hőmérséklete sokat játszik: Ha meleg, akkor vastagabb vitorlákat készíts és hidegben a párolgás lassabb lesz és így könnyebb rétegeket készítünk. A rétegek közötti szárítási időt is kiterjesztjük, vagy szárítót használhatunk.

 • Cikkszám
  CH-sp_80
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés