Elérhetőségünk: info@chromestylehungary.com

80-90% króm festék. 400 ml SPRAY
80-90% króm festék. 400 ml SPRAY
Bruttó: 9 900 Ft

80-90% króm festék. 400 ml SPRAY

80-90% króm festék. 400 ml spray

 

Professzionális króm megjelenés bármilyen felületre. A tükör fényességű Króm spray létrehoz egy valódi króm hatású (80-90%) felületet. Kifejezetten gazdaságos alternatíva azok számára, akik nem rendelkeznek szórópisztollyal. Nem mérgező anyagból. Megjelenése az alap fényességétől függ.

Bruttó: 9 900 Ft
Egységár: Bruttó: 25 Ft/ml
Részletek

 


Természetesen az aeroszol ugyanazt a krómterméket tartalmazza, mint a professzionális üvegekben kaphatóakat azok számára kerül fenntartásra, akik nem rendelkeznek szórópisztollyal.

Használat: Autó, dekoráció.  festeni.

Anyag: Bármilyen anyagot lehet. Fém, fa, üveg, kerámia, műanyag, kompozitok.

Összetétel: Oldószer festék

Hozam: 1 aeroszol / 0,35 m2.

VOC:> 420 g / l

 

Alkalmazási útmutató és tippek: 

 

2 lépést kell követni

1. Használj sima, kemény és fényes hátteret. Ha nincs ilyen felületed (üveg, műanyag ...), akkor elengedhetetlen a fényes alap alkalmazása.  Hagyd, hogy a fényes alsó bevonat szobahőmérsékleten 7–14 napig megszáradjon, hogy tökéletesen kemény legyen és az oldószerek elpárologjanak. A ragyogás minősége és a réteg alatti keménység a legfontosabb krómhatás eléréséhez.

Ne polírozd ha lehet vagy zsírtalanítsd. Egyszerűen tisztítsd meg a portól egy nagyon puha, száraz ruhával.

2. Használat előtt rázd fel jól az aeroszolt. Permetezz vékony rétegeket nagyon gyors és rövid áthaladásokkal (4-5 réteg szükséges) és várj 30-60 másodpercet az egyes rétegek között. 

Általában és különösen nedves vagy hideg időben, szükség van arra, hogy az egyes rétegek között forró levegővel (szárítóval) száríts. A króm a párolgás során megfigyelhető. Ezután hagyjuk szobahőmérsékleten megszáradni legalább 48 órán át.

 

A króm lakkozását szórópisztollyal vagy spray-s lakkal kell elvégezni, hogy ne veszítse el a króm hatást (elengedhetetlen, hogy a lakkozást 4-5 rendkívül finom rétegben kezd el, egymástól 1-2 percenként. Ha aeroszolos lakkozásra van szüksége, akkor a króm festéknek legalább  2 hétig kell száradnia, ez azért fontos, hogy a tükörhatás teljes megváltozásának kockázatát elkerüljük. Amennyiben rövidebb időn belül szeretnénk lakkozni, abban az esetben a Protection terméket használd. Ide kattintva olvashatsz róla és vásárolhatod meg>>>>>

A króm színezhető a Candy aeroszol alkalmazásával. 

Ellenállás: Nem sárgul. Magas hőmérsékletekkel szembeni ellenállás. Nincs elszíneződés. Enyhén ellenáll a kopásnak, a lakkozás után olyan erős, mint bármelyik autó festék.

 

A lakkozott krómfesték: Így megtartja a maximális tükörhatását és nincs veszélye a leválásnak, a lakk védi, de mégis csökkenti a tükörhatást (változóan a festő képessége és a krómfesték szárítása szerint).

Fontos: A lakk aeroszolos változata megnehezíti a krómfesték jó eredményekkel történő lakkozását: Hacsak nem hagyod, hogy a krómfesték 2 hétig száradjon, a tükörhatás nagy részét elveszíti.

Fontos tipp:

A króm festék sikeréhez.

Először kemény, ragyogó és tökéletesen száraz háttérrel kell rendelkeznünk:

 

Finom réteget kell festenünk.

Ha a rétegek túl nedvesek, a króm részecskék rosszul helyezkednek el, és nem képeznek tükör felületet.

Másrészről, ha a rétegek túl szárazak, akkor a króm részecskék száradnak a repülés közben és ez nem képez tükörhatást.

A rétegek vastagsága és az alkalmazási távolság is az alkalmazási hőmérséklettől függ:

Meleg időben növeld a rétegek vastagságát.

Hideg időben csökkentsd a rétegek vastagságát és hosszabbítsd meg a szárítási időt, vagy forró levegőforrást használj.

A "finom fátyol" aeroszolból készül "gyors" fátyol készítésével és permetezéssel sok levegőt és kis festéket használva.

 

Fontos, hogy ne alkalmazz új réteget anélkül, hogy az előző réteg elpárologna.

 

A festés végén a krómfestéket pamut- vagy mikro kendővel lehet fényezni.

Ha újra szeretnéd indítani a króm festést, akkor a króm festéket erősen polírozhatod, amíg eltűnik és meglátod újra a fényes hátteret.

Néhány utolsó tipp a tükör hatásának sikeréhez:

 

 

Mindig vékony rétegekben használd:

Ha a rétegek túl vékonyak a festék elpárolog a spray és a tárgy közötti repülés közben: Eredmény, nincs tükörhatás.

Ha a rétegek túl vastagok, a króm pigmentek nem száradnak le és nem száradnak meg minden irányban: Eredmény, rossz tükörhatás.

 

Amikor azt mondjuk, hogy "nagyon vékony réteg", akkor megértjük, hogy az aeroszol alkalmazás esetén valójában "gyors réteg"kell.

 

A levegő környezeti hőmérséklete sokat jszámít: Ha meleg, akkor vastagabb rétegeket készíts és hidegben a párolgás lassabb lesz és így könnyebb rétegeket készítünk. A rétegek közötti szárítási időt is kiterjesztjük, vagy szárítót használhatunk.

Adatok
Brand:
Chrome Style Technology
Cikkszám:
CH-sp_80
Tömeg:
500 g/db
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!