Elérhetőségünk: info@chromestylehungary.com

Gyakran ismételt kérdések
2019.07.16 11:06

Gyakran ismételt kérdések - Lefúvató pisztollyal csak óvatosan!

Lefúvató pisztollyal csak óvatosan!

Lefúvató pisztollyal csak óvatosan!

Több esetben fordult már elő, hogy a Chrome Style technológia befejezésénél a víz lefúvatásánál elkezd a szép felületünk érdekes ködös megjelenésbe átmenni.

A felületről a nedvességet le kell fújni hogy a vízcseppek ne száradjanak rá. A felületünk mivel abban a pillanatban készült el, még nem stabil, így amikor közelről nagy nyomással elkezdjük a vizet (amivel öblítettünk) lefúvatni, a fém részecskéket rendezzük szabálytalan pozícióba. Szemmel is meg lehet figyelni a jelenséget, mivel tejes foltok keletkeznek.

Megoldás:
1. Minimum 3 cm-es távolságból óvatosan fújjuk le a vizet a felületről (lehet lassabb lesz a művelet, de hibamentessé tudjuk tenni az elkészült tárgyunk felületét)
2. Használj hajszárítót. A hajszárító alkalmazásával nemcsak a felületünk felszínét óvjuk meg a kellemetlen szemcse átrendeződéstől, de a kiáramló meleg levegő elősegíti a kiszáradást is. Ebben az esetben ne meleg levegőt használj, hanem olyan fokozatot, ami normál, "hideg" levegőt fúj.

 


NEM TALÁLTA A KÉRDÉSEIRE A VÁLASZT?

Látogasson el Youtube csatornánkra ide kattintva

Facebook Chromestylehungary Chromestylehungary Google+ Instagram Chromestylehungary Twitter Chromestylehungary Youtube Chromestylehungary