Elérhetőségünk: info@chromestylehungary.com

Gyakran ismételt kérdések
2019.07.16 10:55

Gyakran ismételt kérdések - Besárgult? Itt ronthattad el!

Besárgult? Itt ronthattad el!

Besárgult? Itt ronthattad el!

Kivitelezési technológiával kapcsolatos alapvető hiba következménye, amennyiben az eljárást követően kis idő elteltével elkezd besárgulni a felületünk.

Meg kell érteni a következőket:

1. Vegyi anyagokat juttatunk egy felületre aminek a hatására történik meg a króm megjelenés. A vegyi anyagokat alaposan le kell öblíteni (a betanítás alkalmával, több alkalommal is el szoktuk mondani). Képzeljük, csak el mi történik, amennyiben úgy visszük a tárgyra fel a vegyi anyagokat, hogy (a rossz öblítés miatt) nem öblítettük le rendesen az előző anyagot. Egymásra tesszük a különböző anyagokat, aminek a következménye természetesen a megállíthatatlan és látványos hibás reakció!

2. Minden esetben friss anyaggal dolgozz!

Keverj ki mindig annyi vegyi anyagot, amit felhasználsz aznap! Minden esetben amennyiben azt vesszed észre, hogy az elkészült termék el kezd besárgulni, az csupán a hanyagságunk következménye, rossz kivitelezés eredménye!

Pl; amennyiben egy autót fényezünk és tegyük fel egy kromofág (festék lemaró) maradvánnyal szennyezett felületre fújjuk a lakkot, abban az esetben, ha azonnal nem is, de későbbiekben nagyon csúnya elváltozásoknak lehetünk szemtanúi! (Természetesen ez egy szélsőséges példa volt, de remélem szemléltetni tudtam miről is van szó).

A vegyi anyagok permetezését követően alaposan öblíts, úgy ahogy személyesen mutattuk, vagy olvashattad a használati utasításunkban!

Kérlek, légy figyelmes és körültekintő, tartsd be a Chrome Style technológiával kapcsolatosan megismert összes teendőt a kivitelezés alkalmával.

 


NEM TALÁLTA A KÉRDÉSEIRE A VÁLASZT?

Látogasson el Youtube csatornánkra ide kattintva

Facebook Chromestylehungary Chromestylehungary Google+ Instagram Chromestylehungary Twitter Chromestylehungary Youtube Chromestylehungary