Elérhetőségünk: info@chromestylehungary.com

Újratölthető spray üveg tartállyal
Újratölthető spray üveg tartállyal
Bruttó: 5 990 Ft

Újratölthető spray üveg tartállyal

Újratölthető spray üveg tartállyal

Utántölthető, eldobható, újrahasznosítható, könnyen tisztítható, de emellett professzionális minőségű festékszóró rendszer.

 

Bruttó: 5 990 Ft
Részletek

 

Nincs szükség kompresszora, egyszerűen csatlakoztasd a kiszórni kívánt folyadékkal feltöltött edényt a szórófejes flakonra és már működik is.
Nagyon sokféle folyadék kiszórására alkalmas.

Például:

A folyékony műanyag mellet alapozók, víz-, olaj- vagy oldószer alapú festékek, lakkok, ipari tisztítószerek, rovarirtó- vagy növényvédő szerek, vegyszerek.

Hígítás:
Folyékony gumi esetében:

50 ml folyékony gumi + 50 ml hígító

Betartandó szabályok:

- A tárolóedeny jelzőszintje fölé ne töltsd a folyadékot.

- Vastag vagy latex festék használatakor vedd ki a szűrőt a csőből.

- A tárolóedényt ha rácsavaroztad a szóróberendezésre, akkor már ne rázd fel, mert köpködhet vagy le is állhat. Ha mégis így tettél, várj egy percet és újra használhatod a berendezést.

- 15- 25 cm-re tartsd a szóróberendezést a festeni kívánt tárgytól. Lakkoknál és egyéb gyors száradású anyagoknál lehet 2-3 cm-rel közelebbről is használni a sprayt. Ha túl közelről permetezel megfolyhat, ha túl messziről akkor rücskös, darabos lesz a felület.

- 40 °-nál ne döntsd meg jobban a sprayt használat közben.

- Szobahőmérsékleten használd a sprayt.

- Festékszórás során tartd mozgásban a sprayt és mozgasd tovább, ha elengedted a szórófej gombját. Így elkerülheted a megfolyást.

- Készíts 2- vagy több vékony, mint egy vastagabb réteget.

- Fújj próbát egy kartondoboz darabon. Hagyd kb 15 másodperc időt a festéknek felszívódni a csövön, hogy meginduljon a szórófejen.

- Nyomd a piros szórófejet és nem jön a festék, akkor valószínűleg eltömődött. Csavard le a tartályt, vedd le a csőről a szűrőt és enélkül rakd össze újra. Tarts egy rongyot a szórófej köré és nyomd a gombot 3 másodpercig.

Látni fogod a buborékot a folyadékban, ahogy a dugulás megszűnik. Ezután vízzel vagy hígítóval mosd át a rendszert. Ha túl sűrű vollt a folyadék, adj  a folyadékhoz hígítót. Ha a szórófej száradt be, akkor cseréld ki.

- Ha folyamatos permetezés miatt hideg lesz a flakon és a rendszer köpköd vagy csökken a nyomás, akkor melegítsd fel a flakont, vagy csavard meleg törülközőbe. Szobahőmérsékleten lehet a legjobb minsőséget elérni. 

- Használat után szedd szét a tartályt a szóróberendezésről. A tartályban maradt anyagot a fedéllel zárd le. A csövet és az üres tartályt mosd el a megfelelő oldószerrel. 

Adatok
Brand:
Chrome Style Technology
Cikkszám:
Spr_ut
Tömeg:
300 g/db
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!