Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
WORKSHOP

Króm anyag kipróbálása. Klikk

Legyél Te is Partnerünk

Facebook

Partnerünk az Alapjárat.hu

Alapjárat

Szavazás
Házhozszállítás

házhozszállítás

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Újratölthető spray

Újratölthető spray
Bruttó: 3 390 Ft
USP:
  Hazai raktárkészlet
  5 munkanapos szállítás

Újratölthető spray

Újratölthető spray tartály nélkül.

Praktikus olcsóbb megoldás, ha már rendelkezel üvegtartállyal.

Utántölthető, eldobható, újrahasznosítható, könnyen tisztítható, de emellett professzionális minőségű festékszóró rendszer.

 

Nincs szükség kompresszora, egyszerűen csatlakoztasd a kiszórni kívánt folyadékkal feltöltött edényt a szórófejes flakonra és már működik is.
Nagyon sokféle folyadék kiszórására alkalmas.

Például:

A folyékony műanyag mellet alapozók, víz-, olaj- vagy oldószer alapú festékek, lakkok, ipari tisztítószerek, rovarirtó- vagy növényvédő szerek, vegyszerek.

 

Hígítás:
Folyékony gumi esetében:

50 ml folyékony gumi + 50 ml hígító

 

Betartandó szabályok:

- A tárolóedeny jelzőszintje fölé ne töltsd a folyadékot.

- Vastag vagy latex festék használatakor vedd ki a szűrőt a csőből.

- A tárolóedényt ha rácsavaroztad a szóróberendezésre, akkor már ne rázd fel, mert köpködhet vagy le is állhat. Ha mégis így tettél, várj egy percet és újra használhatod a berendezést.

- 15- 25 cm-re tartsd a szóróberendezést a festeni kívánt tárgytól. Lakkoknál és egyéb gyors száradású anyagoknál lehet 2-3 cm-rel közelebbről is használni a sprayt. Ha túl közelről permetezel megfolyhat, ha túl messziről akkor rücskös, darabos lesz a felület.

- 40 °-nál ne döntsd meg jobban a sprayt használat közben.

- Szobahőmérsékleten használd a sprayt.

- Festékszórás során tartd mozgásban a sprayt és mozgasd tovább, ha elengedted a szórófej gombját. Így elkerülheted a megfolyást.

- Készíts 2- vagy több vékony, mint egy vastagabb réteget.

- Fújj próbát egy kartondoboz darabon. Hagyd kb 15 másodperc időt a festéknek felszívódni a csövön, hogy meginduljon a szórófejen.

- Nyomd a piros szórófejet és nem jön a festék, akkor valószínűleg eltömődött. Csavard le a tartályt, vedd le a csőről a szűrőt és enélkül rakd össze újra. Tarts egy rongyot a szórófej köré és nyomd a gombot 3 másodpercig.

Látni fogod a buborékot a folyadékban, ahogy a dugulás megszűnik. Ezután vízzel vagy hígítóval mosd át a rendszert. Ha túl sűrű vollt a folyadék, adj  a folyadékhoz hígítót. Ha a szórófej száradt be, akkor cseréld ki.

- Ha folyamatos permetezés miatt hideg lesz a flakon és a rendszer köpköd vagy csökken a nyomás, akkor melegítsd fel a flakont, vagy csavard meleg törülközőbe. Szobahőmérsékleten lehet a legjobb minsőséget elérni. 

- Használat után szedd szét a tartályt a szóróberendezésről. A tartályban maradt anyagot a fedéllel zárd le. A csövet és az üres tartályt mosd el a megfelelő oldószerrel. 

 

  • Chrome Style Technology
    Amennyiben kérdésed lenne a termékkel kapcsolatban, írj nekünk az info@chromestylehungary.com email címre vagy a kapcsolat menüpontban található űrlapon.
  • Cikkszám
    UT-sp
    Tömeg
    400 g/db
Webáruház készítés