A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése
Google translate
TOP termékek
Termékajánló
WORKSHOP

Króm anyag kipróbálása. Klikk

Legyél Te is Partnerünk

Facebook

Partnerünk az Alapjárat.hu

Alapjárat

Szavazás
Milyen felületre használnád a Chrome Style anyagot?
Fém (pl; autóipar)
Üveg
Kerámia, porcelán
Fa
Műanyag, plexi
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Hírlevél
Tanúsítvány
SSL Certificate

6 hiba melyet mindenképpen el kell kerülnöd fényezésnél

Fényezési hiba

Hibásan kiválasztott szerszám

Nagyon gyakran hibás szerszámot választanak a fúvóka tisztításához. (pl. egyenesre hajlított kapcsot vagy drótkefét). Ez nagyon befojásolja és rossz hatással van a szórási képre.  A festékfúvóka alapos és kíméletes tisztításához gyárilag ajánlott, a szórópisztoly dobozában is található tisztítókészletet javasoljuk.

Szennyezett hígítóban a tisztítás? NE tedd!

Ha a fényező pisztolyokat szennyezett hígítós tálban mosogatjuk, akkor idővel a szórópisztoly légcsatornáiban lakk maradványok rakódnak le.  A pisztoly teljesen használhatatlanná váik. Kézi tisztításnál figyeljünk arra, hogy ne jusson szennyeződés a levegő bemenetekbe vagy a festékfúvóka furatán át a szóró pisztoly belsejébe.

Rossz minőségű sűrített levegő

A sűrített levegőben lévő szennyeződések (pl. víz, olaj) mindig hibás fényezést eredményez. Tökéletes eredményről gondoskodik pl. Használ finomszűrőt.

A szórópisztoly erőszakos szétszerelése

Sajnos sűrűn előfordul az is, hogy a festékfúvóka tömítési felületeit a nem megfelelő szerszámmal sértik meg. Csak a csomagban található speciális szerszámmal szabad szerelni. 

A bemeneti nyomás hibás beállítása

A sűrített levegő levegő tömlőn és csatlakozásokon belül a nyomás az átmérővel és a hosszal állandóan csökken.  Így a szűrőn beállított 3,0 bar helyett csak 1,5 bar-al érkezik. (10 m-es tömlő és 6 mm-es belső átmérő). Fontos, hogy a pisztoly bemenetén mérjük mindig a nyomást, manométeres sűrített levegős mikrométerrel.

Hiányzó légzésvédelem 

-"Úgyis csak 10 percig fújok", de a fényező műhelyben lévő gőzök és por már az első másodperctől nagyon káros az egészségre!  Az első és visszafordíthatatlan egészségügyi károsodások csak 10-20 év múlva jelentkeznek. Védje magát megfelelő légzésvédelemmel! Nagyon fontos!

Webáruház készítés