SZAKMAI ÓRA!

Ismerd meg és készíts el egy tárgyat „Króm” megjelenésre Chrome Style technológia vizes alapú vegyi termékekkel. Nem kell előzetes tudás vagy tapasztalat, csak a hajlandóság, hogy megtanuld.

 

A Krómozás egy olyan készség, tapasztalat, amely bárki számára jól jöhet!

Elérkezettnek láttuk az időt, hogy leendő vásárlóink és jövőbeli partnereink számára betekintést nyújtsunk a Chrome Style technológia használatába. Az utóbbi években számtalan változáson esett át vállalkozásunk, amelyek mára a mindennapokban bevethető megoldásokká értek. Ezért most tisztelettel és szeretettel meghívunk, hogy kipróbálhasd ezt a „varázslatos” technológiát.

Miért jó ez neked?
Mert ez nem egy unalmas termékbemutató lesz! Egy teljesen új technológia megismerésével egy kiemelkedő haszonnal kecsegtető vállalkozásod is lehet.

Minden érdeklődőt, szeretettel várunk regisztrációt követő időpont egyeztetés után. Közérthető szakmai bemutatását a Chrome Style anyaggal kapcsolatosan saját kezűleg tapasztalhatod meg, mennyire nagyszerűen lehet króm hatásúra elkészíteni a termékeink használatával egy tárgyat.

Az esemény személyes megjelenést igényel és regisztráció szükséges az oldal alján elérhető űrlap kitöltésével.

Mikor lesz alkalmam kipróbálni a „krómozást”?

Az oldal alján található Űrlap kitöltését követően időpontot egyeztetünk.

Mennyien leszünk?

Egyedül leszel! Nem csoportos szakmai napot szervezünk. Az ajánlat 1 főre vonatkozik!

Mennyi időt vesz igénybe?

Kb; 1 órát vesz igénybe a termék bemutatása és hogy saját kezűleg készíts el egy tárgyat.

Érdekel a lehetőség?

Az oldal alján találsz egy űrlapot amit ki kell töltened. Ne felejtsd el az űrlapban található legördülő mezőben kiválasztani " Szeretném személyesen kipróbálni az anyagot".

Ha szeretné elsajátítani a króm technológiát, akkor töltse ki az alábbi űrlapot.

Amennyiben szeretnéd velünk felvenni a kapcsolatot, az Űrlap kitöltését követően küld el nekünk üzeneted, vagy hívj a +36-30/639-4837-es számon. A *-al megjelölt mező kitöltése kötelező! Az űrlap kitöltését követően küldünk email levelet! Kérjük, hogy a Spam és a Promóciós mappában is nézd meg!