Elérhetőségünk: info@chromestylehungary.com

Védő maszk, 3M
Védő maszk, 3M
Bruttó: 44 900 Ft

Védő maszk, 3M

Védőmaszk gázok, gőzök és részecskék számára cserélhető szűrőkkel, amelyek új biztonsági rendszerrel (Secure Click) rendelkeznek, amely magabiztosságot ad azáltal, hogy a maszkot jól elhelyezik és lezárják az arcon.

Tartozék két cserélhető szűrő kiváló biztonságot és kényelmet biztosít.

Két kettős áramlású szűrő együttesen négy légáramlási útvonalat biztosít, ami megkönnyíti a légzést, és nagyobb védelmet és kényelmet biztosít a gázokkal, gőzökkel, porokkal, részecskékkel, oldószerekkel és festékekkel végzett munka során.

 

Bruttó: 44 900 Ft
Egységár: Bruttó: 44 900 Ft/szett
Részletek

A maszk elengedhetetlen a festéshez, mert hatékonyan kiszűrik a festékek kezelése és permetezése során kibocsátott összes mikro-részecskéket és egyéb aeroszolokat.

A hatóanyag aktív szén.

Hatékonyságukat természetesen a következő feltételek korlátozottan garantálják: 
A levegő forgalma és megújítása kötelező. 
A maszk használati utasításait el kell olvasni és tiszteletben tartani.

Hogyan kell használni a maszkját?

- Tartsd távol a maszkot a szennyező anyagok forrásától, mert az aktív szén például oldószereket vonz. Ezért tanácsos a maszkot tiszta helyen tartani és műanyag zacskóba csomagolni.

- Ha autót festesz, győződj meg róla, hogy a maszk szorosan illeszkedik at arcodhoz: a levegő nem juthat át. Teszt: a tenyereddel dugd be a patronok két légbevezetőjét és lélegezz be: a levegő nem mehet máshová.

Adatok
Brand:
Chrome Style Technology
Cikkszám:
maszk
Tömeg:
1 kg/szett
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!