Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
WORKSHOP

Króm anyag kipróbálása. Klikk

Legyél Te is Partnerünk

Facebook

Partnerünk az Alapjárat.hu

Alapjárat

Szavazás
Házhozszállítás

házhozszállítás

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


"AK" vegyi anyag. 0,5 liter. Koncentrátum

"AK" vegyi anyag. 0,5 liter. Koncentrátum
USP:
  Hazai raktárkészlet
  5 munkanapos szállítás

AK” vegyi anyag: Kulcsfontosságú termék! Ez a termék  felelős a „króm” tökéletes megjelenéséhez. Az „AK” vegyi anyagot ki kell  keverni a munka megkezdése előtt legalább 6-8 órával és szobahőmérsékleten kell  tárolni. A kikeverést követően az anyag besárgul, de ez természetes. Érdemes annyit keverni amennyi el is fog fogyni, hiszen ez az anyag eltarthatósága kb;  2 hét.
Mindig teszteljük munka előtt, hogy megfelelően működik az „AK”. Érdemes akár egy ásványvizes flakont vízzel bepermetezni (cseppekben fog megállni a felületen) és amennyiben ha rápermetezzük az „AK” vegyületet és  homogén egybefüggő felületet képez, abban az esetben az anyag működik! Amennyiben  nem, abban az esetben hagyjunk még időt az „AK” vegyületnek…tegyük félre és várjuk.
Amennyiben S.O.S szükségünk lenne az anyag használatára, abban az esetben keverjük ki egy flakonban, zárjuk le és a flakont tegyük 60C fokos vízbe legalább 2 órára, majd hagyjuk visszahűlni és kezdődhet a munka! Védőmaszk használata kötelező!
    Keverés: 1:19
    Eltarthatósága:
    Koncentrátum formájában: 5 év
    Kikeverve: kb; 1 hét

 • Chrome Style Technology
  Amennyiben kérdésed lenne a termékkel kapcsolatban, írj nekünk az  info@chromestylehungary.com email címre vagy a kapcsolat menüpontban található űrlapon.

   

  (Partnereink és Viszonteladóink belépés után láthatják a kedvezményes árakat!)

 • Cikkszám
  ak
  Tömeg
  550 g/darab
Webáruház készítés