A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
WORKSHOP

Króm anyag kipróbálása. Klikk

Legyél Te is Partnerünk

Facebook

Partnerünk az Alapjárat.hu

Alapjárat

Blog oldalunk

Kridx központi oldalunk

Szavazás
Milyen felületre használnád a Chrome Style anyagot?
Fém (pl; autóipar)
Üveg
Kerámia, porcelán
Fa
Műanyag, plexi
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate

KRIDX.Kreatív bevonat technológiák. Króm hatást kiváltó vegyi alapanyagok, vtn fóliák, színezékek, eszközök és gépek

KRIDX CREATIVE GROUP

Kreatív bevonat technológiák gyártása és forgalmazása. Króm hatást kiváltó vegyi alapanyagok, vtn fóliák, színezékek, speciális bevonatok, festékszóró pisztolyok, Airbrush szórópisztolyok és kiegészítők, kompresszorok, eszközök és gépek.

Kridx. Kreatív alapanyagok

Mi vagyunk a gyártója és forgalmazója a Chrome Style technológia vizes rendszerű króm hatást elérő vegyi anyagoknak.

Jelen vagyunk és ezért megtalálható termékeink egész Európában és számos országokban.

FIGYELEM!

Partnereink és Viszonteladóink belépés után láthatják a kedvezményes árakat!

Akár egy kiegészítő szolgáltatást kívánsz hozzáadni a meglévő vállalkozásodhoz, vagy teljesen új üzletbe kezdenél bele, a KRIDX Creative Group termékei tökéletes választás lesz számodra.

Mi a Chrome Style technológia (vizes) folyamat?

A "Krómozás" Chrome Style technológia a képesség, a készség, a tapasztalat és a tudás kombinációja.

A krómozás (ezüstözés) előtti felület követelménye meglehetősen magas - tökéletesen simának és tisztának kell lennie . Ezt lakkozással és polírozással érheted el.  Egy "AK" nevezetű aktivátort alkalmazunk a felületre (permetezővel). Várakozás után a felesleges aktivátort nyomás alatt vízzel le kell mosni.

Annak érdekében, hogy a felület tökéletes legyen, egyidejűleg, speciális dupla fúvókás szórópisztollyal, vagy szórófejes permetező segítségével juttatjuk a vegyi anyagokat a felületre, amíg a króm hatást el nem érjük. Azonnal vízzel mossuk és levegővel szárítjuk. A végső száradás körülbelül 6 órán át tart, majd a tárgyat speciális lakkal kell bevonni. Különböző pigmentek hozzáadásával a króm, arany vagy bronz bevonatot is kaphat.

Egy kémiai kölcsönhatás és egy nagyon pontos alkalmazási technológia. Ne keverd össze ezt a folyamatot a festéssel.  Semmi köze hozzá! 

Ez az egyetlen alternatívája a hagyományos krómozásnak. A folyamat biztonságos, tiszta vízen alapul.

Kridx. Kreatív alapanyagok

Más eljárásokkal ellentétben a Chrome Style technológia olcsóbb és környezetbarátabb. Biztos lehetsz abban, hogy a Chrome Style technológiába való befektetéskor a legjobb termékeket és a legjobb betanítást kapod.

100% Magyar termék és fejlesztés

A Króm megjelenést alkalmazhatod szinte minden anyagon, mint például fa, műanyag, fém, alumínium .... A hagyományos króm megjelenés mellett különböző színekben is színezheted elkészült tárgyaidat: arany, piros, kék, narancssárga, zöld stb.

CANDY színes króm

Kétféle technológiát tudunk ajánlani a króm hatás eléréséhez:

1.

Chrome Style vizes alapú technológia: 100% króm hatás!

 

kRÓM HATÁS VIZES ALAPÚ VEGYIANYAGGAL

A hagyományos, úgynevezett "króm festékekkel" szemben, amelyek inkább hasonlítanak egy ezüst festékre, ez a termék olyan tükrös felületet hoz létre, amely gyakorlatilag megkülönböztethetetlen a valódi krómtól.

Részletek megismerése (klikk)

Megnézem a terméket


2.

Chrome Style "Compromise" oldószeres fém lerakódású termék: 90% króm hatás!

Oldószeres króm hatású termék

Oldószer alapú, rendkívül gyorsan száradó króm hatású termék. Tökéletes megjelenésével és kiváló minőségével számos partnerünk nagy sikerrel használja úgy a járműveknél, mint egyéb dekorácíós elemeknél.

Klikk a részletekért

Termék megtekintése

 


Mi a különbség a két termékünk között?

 

FIGYELJÜNK A KÖRNYEZETRE!

Környezetvédelem.

Mint ahogyan más vegyi anyagot sem szabad lefolyóba önteni és talajba juttatni, úgy a mi termékeinket sem!

 

TERMÉKEINK ALKALMASAK

  • Gépjármű: Felni, dísztárcsa, lemezfelni, visszapillantó tükör burkolat, stb;
  • Beltéri bútorok elemek, Fürdőszoba bútor, Fürdők, mosogató és WC, székek és asztalok,
  • Gyakran használt belsőtéri termékekre – hangszerek,
  • Dekorácíós és dísztárgyakra,
  • Padló és falburkolatok
  • Kültéri használatra pl; szobor

SZÍNEZHETŐSÉG!

Króm színező festékek

Kiváló lehetőségeink vannak a “króm” felületek színessé tételére, hiszen kaphatóak különböző színező anyagok is melyek oldószeres színezékek. 

Krómozott tárgy színezve

CHROME STYLE technológia alkalmazása szórási technológiával. Csodálatos szín árnyalatokat lehet létrehozni, így a végeredmény maximálisan egyedi megjelenést biztosít.

Szines króm

SZERETNÉD KIPRÓBÁLNI A CHROME STYLE TECHNOLÓGIÁT MIELÖTT BELEVÁGSZ?

Klikk a képre

    

KÖZPONTI BLOG OLDALUNK ELÉRÉSÉHEZ KLIKK A KÉPRE

KRIDX BLOG

 

 

TERMÉKAJÁNLÓ


Facebook Chromestylehungary Chromestylehungary Google+ Instagram Chromestylehungary Twitter Chromestylehungary Youtube Chromestylehungary

A honlapokon található képeket, fotókat, grafikai elemeket, szöveges tartalmakat, programokat, számítógépes alkalmazásokat, eljárásokat, dokumentációkat, adatstruktúráját hazai és nemzetközi szerzői jogok védik. Ezen tartalmak közlése, feldolgozása esetén a pontos adatforrás megjelenítése mellett a előzetes írásbeli engedély szükséges.

A képek illusztrációk, a számítógép és monitor beállításai függvényében eltérhetnek a termék eredeti színétől! Az eltérésekért felelősséget nem tudunk vállalni! Megértésüket köszönjük!

Gyakran használt keresőszavak az oldalunkon:

Műanyag krómozása, Kridx, vtn, vtn fóliaWater Transfer Printing, felni krómozása, vegyi króm, chrome, chromestyle, krómozás budapesten, króm betanítás, króm felület, színes króm, színezett krómozás, fa krómozása, üveg krómozás, porcelán krómozása, króm felni, partnereket keresünk, viszonteladókat keresünk, króm oktatása,  festékszóró, vizes króm, vegyi króm 100% króm hatás. Chrome Style vegyi termékek 90% Króm hatású oldószeres termék VTN fóliák és kiegészítők Candy színezők, transzparens festékek Candy színezőanyagok, transzparens festékek Candy színezők spray kiszerelésekben Különleges hatások, gyöngyök GhosTech pigment Gyöngyház hatások HiTech szál hatások Hologram hatás 100% hologram hatás Kaméleon hatás Kristály hatás UV porok és pigmentek UV színek testre és arcra UV por pigmentek Fluoreszkáló színek Sötétben világító hatások. Foszfor színek Holografikus lakk Fényvisszaverő pigmentek Airbrush Airbrush pisztolyok Airbrush készletek kompresszorral Kompresszorok, kiegészítők Festék szárítás-infravörös szárítók Festékszóró és vegyszerszóró, homokfúvó pisztolyok Munkavédelmi eszözök Polírozás

Webáruház készítés