A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése
Termék részletek


Alap és feldő Lakk edzővel.1 liter lakk+edző "Króm" alap és fedőrétegéhez!

Alap és feldő Lakk edzővel.1 liter lakk+edző "Króm" alap és fedőrétegéhez!
14 000 Ft14000
Egységár: 14 000 Ft/szett
Chrome Style technology
Amennyiben kérdése lenne a termékkel kapcsolatban, kérem írjon nekünk az info@chromestylehungary.com email címre vagy a kapcsolat menüpontban található űrlapon.
 • Lakk. 1 liter lakk+ edző

   

  Base &  Coating lakk+ Trainer

  Kiválló a színezéshez is!

  Alapozónak és fedőlak rétegnek kifejlesztett speciális lakk edzővel. Tökéletesen fényes felületet biztosít és nagyon jól terül. Sokat kísérleteztünk méregdrága alap és fedőlakk tesztelésekkel. Majd megszületett ez a remek termékünk. Ezt ajánljuk a Chrome Style” anyaggal való munkálatokhoz, abban az esetben, ha felületet kell létrehoznunk, vagy a „Króm” réteget kell lakkoznunk, esetleg színeznünk! Tapasztalatunk, hogy kikeverést követően hígító hozzáadása célszerű legalább + a kikevert lakk+edző 20%!  

  Védőmaszk használata kötelező!

   

  A lakk pigmentel színezve (natúr "króm szín eléréséhez).

  Az alumíniumtól, acéltól vagy krómtól eltérően az ezüst fém optikai tulajdonsága "vékony film interferencia". Ha valami vékony, átlátszó fóliával borított - beleértve a desztillált vizet is - elnyeli a kék fényt és tükrözi a sárga fényt. Láthatja ezt a cselekvésben, figyelve a nedves ezüstöt a száraz ezüst mellett. A "nedves ezüst / száraz ezüst" teszt azt bizonyítja, hogy a sárgulás nem okoz semmilyen anyagot az alapbevonatban vagy a felső bevonatban.

  Mivel a tükrözés során keletkezett ezüst tiszta elemes ezüst, nem kémiailag lehet sötétséget adni a normál króm szín eléréséhez. Az egyetlen módja annak, hogy ellensúlyozzák a vékony film interferencia hatását, hogy hozzá adunk WIZARD FIX terméket (ide kattintva>>>>>) a lakkunkhoz. Mivel az ezüstből érkező fény sárgája, a logikai szín, amely hozzáadásra kerül a felső rétegben, kékes szín, mert a sárga fény ellentétes a fény szempontjából. Azonban a legtöbb színárnyalatú kék festék hajlamos arra, hogy kissé zölden nézzen ki híg koncentrációban. Az ibolyaszín árnyalatú vöröses árnyalatok ellentétesek a kék zöld színnel.

  Erre való a Wizard Fix!

  "Króm" felület színezése

  A lakkba adagolva a webáruházunkban is kapható transzparens színes pigmentekkel nagyon egyszerű.

  Csak cseppentsd a lakkba, keverd át és fújd!

  Videó:

   

              

 • Cikkszám
  0003
Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.