A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése
Termék részletek


Chrome Style "MESTER" szett. 1 liter. 120-140 nm felület "krómozására".

Chrome Style "MESTER" szett. 1 liter. 120-140 nm felület "krómozására".
Chrome Style technology
Amennyiben kérdése lenne a termékkel kapcsolatban, kérem írjon nekünk az info@chromestylehungary.com email címre vagy a kapcsolat menüpontban található űrlapon.
 • Chrome Style "MESTER" szett. 1 liter. 120-140 nm felület "krómozására".

  Tartalmaz:

  1 literes Chrome Style szett(CH, CH2, Twin,Stab, Ak)

  1 liter Chrome Fix

  1 liter ProAktivátor,

  1 liter Start Over,

  1 Liter Surface cleaner,

  1Liter lakk+ edző,

  100 ml Wizard Fix

   

  Chrome Style vegyi anyagok részletes bemutatása, keverése.

   “AK”

  AK” vegyi anyag: Kulcsfontosságú termék! Ez a termék felelős a „króm” tökéletes megjelenéséhez. Az „AK” vegyi anyagot ki kell keverni a munka megkezdése előtt legalább 6-8 órával és szobahőmérsékleten kell tárolni. A kikeverést követően az anyag besárgul, de ez természetes. Érdemes annyit keverni amennyi el is fog fogyni, hiszen ez az anyag eltarthatósága kb;  2 hét.
  Mindig teszteljük munka előtt, hogy megfelelően működik az „AK” anyagunk. Érdemes akár egy üres ásványvizes flakon külső felületét vízzel bepermetezni (cseppekben fog megállni a felületen) és amennyiben ha rápermetezzük az „AK” vegyületet és  homogén egybefüggő felületet képez, abban az esetben az anyag működik! Amennyiben  nem, abban az esetben hagyjunk még időt az „AK” vegyületnek…tegyük félre és várjuk.
  Amennyiben S.O.S szükségünk lenne az anyag használatára, abban az esetben keverjük ki egy flakonban, zárjuk le és a flakont tegyük 60C fokos vízbe legalább 2 órára, majd hagyjuk visszahűlni és kezdődhet a munka! Védőmaszk használata kötelező!
      Keverés: 1:19
      Eltarthatósága:
      Koncentrátum formájában: 5 év
      Kikeverve: kb; 2 hét

   

   “CH1-CH2”
   
  Ezt a két vegyi anyagot nem véletlen tettük össze, hiszen  akár adhatnánk 1 üvegben is. Csupán az eltarthatósága miatt így praktikusabb. Ez a két anyag felelős a „króm” megjelenésért. A CH1 és a CH2 vegyületet kell egy  tartályban kikevernünk használat alkalmával. Ezt a két vegyi anyag együttest kell permetezni a „Twin” vegyi anyaggal egyszerre. Védőmaszk használata kötelező!
      Keverés: 1:1:18
      Eltarthatósága:
      Koncentrátum formájában: 5 év
      Kikeverve: kb; 4 hét

   

  „TWIN”

   

  A „Twin” vegyületet kell permeteznünk a CH1-CH2 közös vegyületével egyszerre. Védőmaszk használata kötelező!
      Keverés: 1:19
      Eltarthatósága:
      Koncentrátum formájában: 5 év
      Kikeverve: kb; 4 hét

   

   „STAB”

   

  A „Stab” anyaggal fejezzük be a „krómozási” alap folyamatát. Ez a vegyi anyag megállítja azonnal a „krómozás”-i folyamatot.
      Keverés: 1:19
      Eltarthatósága:
      Koncentrátum formájában: 5 év
      Kikeverve: kb; 4 hét

   

   „SURFACE  CLEANER”

  Ez a vegyi anyag egy igazán hatékony felület tisztító hatással rendelkezik. Teljes mértékben eltávolít minden olyan szennyeződést, amely kártékony hatással lehet a „króm” vegyi anyagra nézve. Erős, szúrós szaga  miatt védő maszk használata kötelező!
      Keverés: NEM kell hígítani!
      Eltarthatósága:  5 év

   

  „ProAktivátor”

  A „ProAktivátor” egy hosszú kutatás csodálatos eredménye! Amennyiben egy olyan makacs felülettel találkozunk, amit hiába mosunk és fújkáljuk rá az
  AK” vegyi anyagot, akkor sem lesz egybefüggő homogén felületű,  akkor jöhet a „ProAktivátor”!!
  Csak permetezzük rá a felületre és azonnal egy tökéletes homogén felület tárul a szemünk elé. Akár lehet minden munka folyamatot is ezzel kezdeni (sok bosszúságtól kíméled meg magad). Védőmaszk használata  kötelező!
      Keverés: NEM kell hígítani!
      Eltarthatósága: 5 év

   

  Videót a termékről ide klikkelve nézheted meg: >>>>>

   

  „Chrome Fix”

  A „Chrome Fix” egy olyan vegyi anyag, amelyet akkor érdemes  és kell használnunk, amikor a „Stab” nevezetű vegyi anyagot is lemostuk és a  felület még nedves. Permetezzük rá, hagyjuk pár másodpercig és öblítsük le. Ez  az anyag felelős azért, hogy a „krómozás”-t követően teljesen lemossa az”elhalt” vegyi anyagokat, továbbá még fényesebb lesz a felületünk. Ami még nagyon hasznos az anyagban az, hogy a leöblítést követően szinte másodpercek alatt cseppmentessé tehető a felület! Nagyon hasznos vegyi anyag!
      Keverés: NEM kell hígítani!
      Eltarthatósága: 5 év

  Videót a termékről ide klikkelve nézheted meg: >>>>>

   

  „Start Over”

  Erre az anyagra nagyon sokan vártak a kezdetek kezdetén. De megjött a „Start Over” és sok kivitelező fellélegzett”.  Ezzel az anyaggal tökéletesen el lehet távolítani a „króm” réteget, amennyiben elrontottuk. Amíg  nem volt a „Start Over” vegyi anyag, addig sajnos egy szivaccsal lehetet lemosni a „króm” felületet és általában ez hajszál karcokat is vont maga után Erős, szúrós szaga miatt védőmaszk használata kötelező! Erősen maró és mérgező hatású!
      Keverés: NEM kell hígítani!
      Eltarthatósága: 5 év

  Videót a termékről ide klikkelve nézheted meg: >>>>>

   

  Base &  Coating lakk+ Trainer

  Alapozónak és fedőlak rétegnek kifejlesztett 3:1 hígítású  speciális lakk edzővel. Tökéletesen fényes felületet biztosít és nagyon jól terül. Sokat kísérleteztünk méregdrága alap és fedőlakk tesztelésekkel. Majd megszületett ez a remek termékünk. Ezt ajánljuk a Chrome Style” anyaggal való munkálatokhoz, abban az esetben, ha felületet kell létrehoznunk, vagy a „Króm” réteget kell lakkoznunk, esetleg színeznünk! Tapasztalatunk, hogy kikeverést követően hígító hozzáadása célszerű legalább + a kikevert lakk+edző 20%!  Védőmaszk használata kötelező!

     

   Wizard Fix”

  Ez a legfontosabb a tökéleten (natur, hagyományos króm szín) “Króm” megjelenéshez. A Wizard Fix egy speciális lakk adalék, melyet a kikevert lakkhoz kell cseppenteni.

  Mi így használjuk: (de érdemes egyénileg is tesztelni) 4-5 csepp Wizard Fix-et adunk 100 ml kikevert lakkhoz és mehet a “Króm” lakkozása.
  Figyelem! Amikor hozzá adja a Wizard Fix-et a lakkhoz, erősen lilás színű lesz a lakkunk. Nem kell megijedni, hiszen lakkozáskor nem lesz lila!
  Így lakkozunk Mi: 1-2 ködölés(tapadó felület), majd fényesre lakkozuk.
  Próbáljuk meg egyenletesen fújni.
      A termék oldószer alapú.
      Keverés: NEM kell hígítani!
      Eltarthatósága: 5 év

   

              

 • Cikkszám
  0001
Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.